Hotel Oz Inn Cap d’Agde

 
 
 

Oz Inn Hotel en Spa

Hotel Oz Inn is het meest recente hotel dat in het naturistenresort van Cap d’Agde is gebouwd. Het stamt uit 2010. Vergeleken met veel andere accommodaties in Cap d’Agde is dit hotel modern en luxe te noemen. Oz’Inn heeft zowel van binnen als van buiten een meer exclusieve en meer chique uitstraling dan menig ander verblijf op het naturistenterrein.

Bovenop het dak is een soort party area gecreëerd. Hier heeft u een bar, een gigantische jacuzzi met de afmeting van een bescheiden zwembad en bedjes waarop u naakt kunt zonnen. Aangezien dit een zogenaamd “libertijns” hotel is, worden de bedjes door de stellen ook voor andere activiteiten gebruikt dan om alleen op te liggen en wordt er onderling regelmatig van bed gewisseld.

Vanaf het dakterras heeft u een prachtig uitzicht op een aantal andere onderdelen van het nudisten resort. Vanaf hier kijkt u onder andere uit op Heliovillage, Heliopolis, Port Nature, Port Ambon en het parkeerterrein van Natureva. Regelmatig worden hier ook roof top parties of private parties georganiseerd. Er kunnen dan dj’s of andere artiesten ingehuurd worden en er worden shows gegeven zoals bijvoorbeeld paaldans acts.  Vaak mogen gasten van buitenaf deze parties ook bezoeken, indien ze een toegangsprijs betalen en gepast gekleed zijn. Dat wil in ieder geval zeggen geen korte broeken, sportschoenen of slippers voor dit soort avondfeesten.

Ook beneden op de begane grond is er een bar. Daarnaast is er een hammam en een private lounge met een soort bedjes.

Er zijn vier typen kamers in dit hotel: luxury rooms, premium rooms, luxury suites en premium suites.

De kamers zijn zeker niet de goedkoopste van Cap d’Agde, maar daar krijgt u dan ook wel een hoop voor terug. Sommige kamers hebben een jacuzzi op het balkon of in de kamer. De premium suite heeft een afmeting van maar liefst 75 m2, wat voor Cap d’Agde begrippen ongekend groot is.
Alle kamers beschikken over airconditioning en kunnen gebruik maken van roomservice. Meer informatie over de kamers, beschikbaarheid en prijzen, kunt u opvragen middels onderstaande button.

 
 
 

 

Oz Inn Hotel Cap d'Agde

Hotel Oz Inn Cap d'Agde Dakterras