Over Erotravel

Wat is Erotravel ?
Erotravel is een bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in swingers vakanties en naturisten reizen. Wij hebben sinds 2003 ervaring met deze vorm van vakanties. Onze volledige contactgegevens vindt u op de contactpagina

Is Erotravel een reisbureau ?
Niet in de klassieke vorm. U betaalt geen extra kosten voor onze “bemiddeling”. Dat betaalt u wel bij het reisbureau bij u in de buurt, want zij hebben allerlei kosten die ergens van betaald moeten worden, zoals onder andere winkels in een duur winkelcentra, dure netwerksystemen, reisfolders etc etc.
Erotravel biedt via de site de leukste reizen en de spannendste vakanties aan, die gerelateerd zijn aan nudisme, naturisme en swingen. De bezoekers kunnen deze vakanties vervolgens geheel zelf boeken. In vrijwel alle gevallen boekt u niet bij ons, maar rechtstreeks bij de aanbieder van deze reizen. Wij zijn uw wegwijzer en hulp op het gebied van naturistische vakanties en swingers reizen.

Wat is de toegevoegde waarde van Erotravel ?
Wij bieden u een Nederlandstalige wegwijzer met de meest complete verzameling van swingers en naturisten reizen. Dit aanbod groeit maandelijks. Daarnaast leveren we steeds nieuwe artikelen over de bestemmingen en delen deze informatie via blogs.
Wat ons uniek maakt is, dat wij ook via de telefoon, mail en app, gratis informatie en hulp aanbieden. Wij brengen hiervoor dus geen kosten in rekening!

Voor welke zaken kunt u ons bellen, mailen en appen ?
Vaak zult u ons helemaal niet nodig hebben. Via de site kunt u zoeken wat voor soort vakantie u wilt. Echter wij kunnen ons goed voorstellen dat u in sommige gevallen wel iemand wilt spreken. Heeft u geboekt via onze website, dan kunt u bij ons terecht voor vragen, informatie, speciale wensen en bij problemen. Dit geldt uiteraard ook indien u nog moet boeken. Wij helpen u waar mogelijk graag. Bovendien kunnen wij u ook helpen, indien u vastloopt in het boekingsproces, of wanneer u niet per creditcard wilt betalen. Kortom voor u wel de lusten maar niet de lasten. Indien u wilt bellen naar ons, belt u overigens niet via een duur betaalnummer, maar een normaal telefoon nummer in Nederland. U betaalt dus gewoon het tarief voor een nummer in Nederland.

Waarom helpen jullie gratis ?
Ten eerste zijn swingers en naturisten vakanties een zeer grote hobby/ passie van ons. Ten tweede willen wij meer naamsbekendheid krijgen om in een later stadium zelf dit soort vakantie reizen te gaan organiseren. Ten derde hopen wij via advertentiekliks mogelijk inkomsten te genereren in de toekomst.

Hoe zit het met de privacy?
Omdat u niet rechtstreeks bij ons boekt, maar direct bij andere grote partijen slaan wij geen gegevens van u op. Eventuele digitale communicatie die wij hebben met u via de mail of whatsapp staat niet online op onze site. Mocht de site ooit worden gehackt, dan zullen er geen enkele klantgegevens worden buit gemaakt bij ons, omdat er geen klantdata aanwezig is.
Zelfs als u zich abonneert op onze nieuwbrief (wat altijd een goed plan is voor aanbiedingen, nieuwe reizen, extra informatie en promo codes) worden u gegevens niet op onze site bewaard. Mocht u zich abonneren op onze nieuwsbrief, dan wordt uw emailadres niet gedeeld met derden. Voor eventuele data die wij offline bewaren, houden we ons aan de Nederlandse en Europese privacy wetgeving.

Ons telefoonnummer:
Telefoon 073 8885962 (vestiging Den Bosch)
Openingstijden klantenservice
Ma – Vr 10.00 – 22:00
Za – Zo 10.00 – 14:00
 
Onze volledige contactgegevens vindt u op de contactpagina.
Ook indien u vragen heeft naar aanleiding van deze pagina, bent u welkom om contact met ons op te nemen.