Erotravel vakantiereizen archief

 
 
 

Let op vakantie en cruises op deze pagina liggen in het verleden en kunnen NIET meer worden geboekt

Op deze pagina zullen vakanties en cruises voor swingers, naturisten en nudisten verschijnen die reeds zijn geweest vanaf het jaar 2020, zodat mensen die geboekt hebben de tekst later nog eens terug kunnen lezen. Voor detail info van een reis kan je klikken op de foto of op de titel.

Voor een overzicht van swingers vakanties en cruises die binnenkort en de komende jaren gaan plaatsvinden, kan je terecht in het menu aan de bovenkant van deze pagina en op alle andere pagina’s van onze Erotravel website.

 • Duur: 5 dagen

 • Vertrek: 11/02/2023

 • Aankomst: 16/02/2023

Ben je klaar voor veel Temptation fun? Beleef je ultieme vakantie op deze all-inclusive Temptation Carribean Cruise uitsluitend voor volwassenen!

Verken de schitterende aanmeerplaatsen en geniet van het verleidelijke leven aan boord. Beleef een top ervaring op basis van de hoogste internationale cruisenormen, aangevuld met meeslepend (18+) entertainment, heerlijke gastronomie en comfortabele cabines.

Boek snel want de verschillende cabine types beginnen al volgeboekt te raken!

Geniet van een nieuwe kleding-optionele (nudisten) Bliss Cruise vakantie in Caraïbisch gebied aan boord van de recentelijk gerenoveerde Celebrity Summit.

Heerlijke restaurants, gezellige bars, super entertainment programma, elke avond een thema-avond én tussenstops op Jamaica en de Kaaimaneilanden staan garant voor fantastische herinneringen en een onvergetelijke cruise. Deze swingers cruise is zo populair dat het een jaarlijks terugkomend event is geworden. Boek op tijd!

De Desire Rio de Janeiro Oud en Nieuw cruise is een cloathing optional, couples only vakantie op zee waarbij je wordt getrakteerd op moderne luxe. Vier de jaarwisseling samen met je nieuwe vrienden aan boord van deze speciale cruise.

Beleef een onvergetelijke kleding-optionele Bliss Cruise vakantie aan boord van de recentelijk gerenoveerde Jewel of the Seas. Een uitgebreid scala aan attracties, heerlijke restaurants, gezellige bars, elke avond een thema-avond én de tussenstops aan de kust van Mexico staan garant voor een cruise die naar meer gaat smaken. En om uw cruise-ervaring naar een nog hoger niveau te brengen, staat op deze Cruise de ondeugende Bliss stempel gedrukt.

 • Duur: 7 dagen

 • Vertrek: 14/11/2021

 • Aankomst: 21/11/2021

Een Bliss Cruise is altijd spectaculair, maar deze swingers reis gaat nog specialer worden. Cruiseschip Oasis biedt plek aan maar liefst 5400 swingers en naturisten. Dat wordt flink feesten. Tijdens de cruise worden de havens aangedaan van de mooie eilanden, St. Kitts & Nevis, St. Thomas en Cococay. Dit wordt een droomreis om nooit te vergeten. Wacht niet te lang met boeken, want ook deze reis zal vermoedelijk meer dan een jaar van tevoren, volledig volgeboekt zijn en het aantal kamers waaruit je kan kiezen, neemt nu al af.

Beleef een onvergetelijke kleding-optionele swingers Bliss Cruise vakantie aan boord van de luxe Celebrity Reflection. Vaar mee in het Caraïbisch gebied en geniet aan wal van de prachtige zandstranden op Aruba en Curaçao.

Aan boord verblijf je in een luxe cabine en kan je genieten van de vele uitgaansgelegenheden en het leuke entertainment programma. Ook deze cruise vaart onder de ondeugende vlag van Bliss.

Bliss Cruise November 2020 heeft al plaatsgevonden en heb je gemist.

Ook deze Bliss Cruise beloofde een fantastische tocht te worden. Alle ingrediënten voor een geweldige swingers cruise ervaring waren aanwezig. Met een capaciteit van 3400 swingers en super leuke feesten aan boord, zou dit een experience in het Caraïbisch zeegebied worden om nooit te vergeten. Boek snel wat de ervaring leert dat dit soort cruise vakantie reizen voor swingers ver van tevoren zijn volgeboekt.

 • Duur: 7 dagen

 • Vertrek: 04/06/2022

 • Aankomst: 11/06/2022

Deze Bliss cruise voert u door de Middellandse Zee en heeft verschillende tussenstops in Spanje en als hoogtepunt een tussenstop in Casablanca Marokko. Een fascinerende route langs plekken waar het heden en verleden bij elkaar komen. Een fantastische reis op zee waar u ontspanning en avontuur naar wens af kunt wisselen.

 • Duur: 7 dagen

 • Vertrek: 19/05/2022

 • Aankomst: 26/05/2022

Beleef het prachtige Iberische schiereiland aan boord van dit varend boutique hotel. Combineer een bezoek aan het prachtige Iberische schiereiland overdag met de sensuele belevenissen aan boord van dit geweldige cruise schip. Bewonder schitterende plekken en ontspan en geniet van de sexy en ongedwongen sfeer tijdens deze onvergetelijke cruise. De cruise vindt plaats tussen 19 en 26 juni 2022.

 • Duur: 5 dagen

 • Vertrek: 14/02/2022

 • Aankomst: 19/02/2022

Waarom zou je het bij dromen laten, als je het kunt beleven? Maak je klaar voor een top all-inclusive cruise-ervaring uitsluitend voor volwassenen! Beleef een top ervaring op basis van de hoogste internationale cruisenormen, aangevuld met meeslepend entertainment, heerlijke gastronomie, een premium drankenpakket van topmerken en spectaculaire cabines.
Deze erotische cruise zal tussenstops maken op de Bahamas en het privé schiereiland Labadee, waar je de gelegenheid krijgt om van de paradijselijke stranden te genieten samen met je nieuwe swingers vrienden.

 • Duur: 7 dagen

 • Vertrek: 17/09/2022

 • Aankomst: 24/09/2022

De Desire Greek Islands Cruise in september 2022 laat u de fascinerende Griekse eilanden op een geheel eigen wijze ontdekken. Bewonder de prachtige kusten en ontdek de rijke geschiedenis van deze fascinerende eilanden, terwijl u ‘s avonds onvergetelijke momenten beleeft in een uiterst sensuele sfeer tijdens deze swingers cruise aan boord van dit luxe cruiseschip. De ideale adults-only, couples-only, kleding-optionele swingers vakantie, dus hou onze website in de gaten voor meer informatie. De cruise vindt plaats tussen 17 en 24 september 2022.

 • Duur: 7 dagen

 • Vertrek: 09/10/2021

 • Aankomst: 16/10/2021

Desire Rome Athens Cruise biedt de perfecte combinatie van opwinding, onvergetelijke momenten en fascinerende plekken in een luxueuze omgeving. De ideale adults-only, couples-only kleding-optionele vakantie, dus hou onze website in de gaten voor meer informatie. De cruise vindt plaats tussen 9 en 16 oktober 2021.

De Caribbean Bliss Cruise November 2020 voor swingers ligt in het verleden en kan niet meer worden geboekt.

De Red Carpet Swingers Cruise van mei 2020 ligt in het verleden en kan niet meer worden geboekt.

De topless optionele Temptation Caribbean Cruise Februari 2020 kan niet meer worden geboekt. Deze erotische cruise was geschikt voor stellen en singles vanaf 21 jaar en ouder

De topless optionele Temptation Caribbean Cruise Februari 2021 kan niet meer worden geboekt. Deze erotische cruise was geschikt voor stellen en singles vanaf 21 jaar en ouder.

De Swingers Bliss Cruise April 2021 kan helaas niet meer worden geboekt.

De Desire Lisbon Cruise Juni 2021 kan helaas niet meer worden geboekt

 
 
 

Let op vakantie en cruises op deze pagina liggen in het verleden en kunnen NIET meer worden geboekt

Op deze pagina zullen vakanties en cruises voor swingers, naturisten en nudisten verschijnen die reeds zijn geweest vanaf het jaar 2020, zodat mensen die geboekt hebben de tekst later nog eens terug kunnen lezen. Voor detail info van een reis kan je klikken op de foto of op de titel.

Voor een overzicht van swingers vakanties en cruises die binnenkort en de komende jaren gaan plaatsvinden, kan je terecht in het menu aan de bovenkant van deze pagina en op alle andere pagina’s van onze Erotravel website.