• Swingers cruise Bliss Cruise november 2020


Bliss Cruise November 2020 terugblik

Bliss Cruise November 2020 heeft al plaatsgevonden en heb je gemist.

Ook deze Bliss Cruise beloofde een fantastische tocht te worden. Alle ingrediënten voor een geweldige swingers cruise ervaring waren aanwezig. Met een capaciteit van 3400 swingers en super leuke feesten aan boord, zou dit een experience in het Caraïbisch zeegebied worden om nooit te vergeten. Boek snel wat de ervaring leert dat dit soort cruise vakantie reizen voor swingers ver van tevoren zijn volgeboekt.

Bliss Swingers Cruise November 2020

Deze cruise is helaas al geweest en heb je gemist.

De informatie hieronder blijft staan als naslagwerk.

 

 

Swingercruise Royal Mariner November 2020 – Algemene Informatie

Deze Bliss Cruise (swingers cruise) gaat van start op 6 november 2020 en eindigt op 13 november 2020. De Royal Caribbean Mariner of the Seas biedt plaats aan ongeveer 3.300 passagiers. Dit zeven nacht durende clothing-optional avontuur is uitsluitend bestemd voor koppels en vertrekt vanuit Port Canaveral, (Florida USA) met tussenstops op Antigua en St. Maarten. Clothing optional betekent dat kleding optioneel is, oftewel u mag in bepaalde areas op het schip volledig naakt zijn.

Aan boord zijn uitsluitend volwassenen van 21 jaar of ouder toegestaan. U zult dus u niemand onder de 21 jaar aantreffen tijdens deze reis, dus ook geen jengelende kinderen of krijsende baby’s. De open dekken en zwembaden zijn “clothing optional”. U kunt hier dus naakt recreëren. Ook is er de mogelijkheid voor één of meerdere “kleren-niet-verplicht” excursie(s) aan wal.

Gedurende uw reis worden er Meet & Greets georganiseerd, zodat het nog makkelijker wordt contact te leggen met gelijkgezinde stellen. Ook worden er één of meerdere seminars gehouden, die informatie geven over deze lifestyle en u wellicht kunnen inspireren nieuwe gebieden van de levensstijl te verkennen.

Aan boord zijn er diverse play areas, waar u zich met andere swingers kunt vermaken. En natuurlijk is er ook een uitgebreid avond-entertainment programma. Zo zijn er bijvoorbeeld late-night dansfeesten op verschillende locaties en thema-avonden. Op de thema-avonden kunt u zich verkleden voor extra pit en plezier tijdens het uitgaan. Meer over thema avonden kunt u hieronder op deze pagina lezen.

Let op: Mariner of the Sea zal een aangepaste route varen! In plaats van Antigua zal de cruisschip in de haven van Labadee, Haiti aanmeren. Labadee is een hot spot voor de reizigers die op zoek zijn naar fun. Vanaf de eerste dag van de cruise kunt u op Labadee uw eigen cabana reserveren.

 

Reisschema

Vrijdag 6 november 2020
Vertrek uit Port Canaveral om 16:00 (lokale tijd)

Zaterdag 7 november 2020
Cruising

Zondag 8 november 2020
Aankomst Labadee, Haiti om 07:00 uur. Vertrek om 17:00 uur.

Maandag 9 november 2020
Cruising

Dinsdag 10 november 2020
Aankomst Sint Maarten om 7:00 Vertrek uit St Maarten om 5:00

Woensdag 11 november 2020
Cruising

Donderdag 12 november 2020
Cruising

Vrijdag 13 november 2020
Aankomst Port Canaveral om 7:00.

Bestemmingen kunnen worden aangepast zonder aankondiging. Bijvoorbeeld door weersomstandigheden of andere dwingende redenen. Ook de tijden kunnen veranderen.

 

Thema avonden

Vrijdag 6 november
Island Vibes : Pronk met uw beste kleding in eilandstijl, geniet van een smakelijke tropische cocktail en geniet van de zinderende sfeer van de nacht.

Zaterdag 7 november
All That Sparkles Evening Chic : Trek iets aan dat glinstert of schittert en maak deze avond een onvergetelijke indruk. Het chique thema van deze avond vereist geen smoking en baljurken, maar ze blijven een optie.

Zondag 8 november
Animal Kingdom Pool Party : Oproep aan alle feestbeesten! Wees wild en laat uw innerlijke dierlijke geest los.

Maandag 9 november
Glow Night Pool Party : Dans tot in de vroege uurtjes onder de sterren en verlicht de nacht! Wees vooral creatief, maar mocht u wat ideetjes nodig hebben, denk aan neon outfits, glow sticks, glow body paint etc.

Dinsdag 10 november
60’s Woodstock Peace Love Party : Doe mee aan een avond gevuld met groovy muziek en sexy plezier.

Woensdag 11 november
Fetish Night : Wat is uw fetish? Vanavond is de nacht om uw kinky kant te laten zien en uw freaky fantasieën te verkennen.

Donderdag 12 november
Purple Passion : Gekke kostuums zijn niet nodig gedurende deze laatste nacht aan boord. Houd het simpel en sexy met een outfit in uw favoriete paarse tint, wanneer u deze speciale nacht feestend doorbrengt.

Let op: de volgorde van de feesten kan nog veranderen.

 

Voor wie is de Bliss Cruise november 2020 geschikt?

Voor stellen vanaf 21 jaar. Aan boord zijn veel swingers en stellen die van de seksueel geladen sfeer houden.

Singles kunnen niet zelfstandig boeken. In een beperkt aantal gevallen is het wel mogelijk om samen met een stel deze cruise te boeken als party van drie. Het stel deelt dan samen met de single één accommodatie.

 

Boekingsinformatie en hulp bij het boeken

Er zijn 2 manieren om uw cruise te boeken:

A) Per telefoon op 073 8885962.
Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00.
Zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.

B) Online zelf boeken met behulp van ons interactieve boekingssysteem

Hoe online te boeken?
1. Selecteer het aantal gasten dat uw hut deelt
2. Kies een dek op het schip
3. Selecteer een accommodatie/hut
4. Controleer wat je heb geselecteerd
5. Maak een account aan met uw persoonlijke gegevens
6. Bevestig de boekingsdetails
7. Voer een betaling uit

Houd creditcardinformatie bij de hand om een aanbetaling te doen en uw kamer vast te leggen. Indien u geen creditcard heeft of wilt gebruiken, dan kunt u telefonisch boeken bij ons.

Zorg er ook voor dat u de paspoortnamen en geboortedata voor alle gasten heeft. Let op dat u de namen en geboortedata exact vastlegt of doorgeeft, zoals staat geschreven in uw paspoort. Indien dit niet klopt, moet dit later worden aangepast en de kosten hiervan zijn zeer hoog. Daarnaast kan het tot zeer grote problemen leiden bij uw vertrek en bij de douane in de verschillende landen, die u bezoekt.

Denk ook goed na over het type en de omvang van uw accommodatie. Heeft u liever een hut met of zonder raam? Hutten zonder venster bevinden zich normaal gesproken in de binnengang van het schip. Er zijn ook kamers en suites met een balkon. Balkonkamers hebben een patio buiten. Suites beschikken over een slaap- en eetgedeelte met extra voorzieningen.
Als iemand in uw gezelschap vatbaar is voor zeeziekte, kies dan een hut op een lager niveau of in het midden van het schip. Grote cruiseschepen hebben sowieso al zeer weinig last van deining t.o.v. normale schepen en als u dan kiest voor een lager niveau en/ of het midden van het schip is dat nog minder.

Hutten en suites kunnen een breed scala aan voorzieningen bieden: van conciërgediensten, menu-upgrades en toegang tot de spa tot natte bars en butlers in de suite-klasse. Bepaal welke voordelen uw vakantie compleet maken voordat u een hut of een suite kiest.

Klik hier om deze bliss cruise te boeken

Komt u er niet uit bel 073 8885962 voor meer informatie of om telefonisch te reserveren.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00.
Op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.

 

 

Accommodaties en prijzen

De kosten voor een suite of hut zijn inclusief alle maaltijden in de normale restaurants (niet de specialiteiten restaurants) met basisdranken zoals water, koffie en thee. U hebt ook toegang tot alle seminars, evenementen, feesten en entertainment.

Let op: er worden nog extra kosten berekend die bovenop de prijs komen voor uw cabine of suites, die de havengelden, overheidsbelastingen, basisgelden, administratiekosten en beveiligingskosten dekken. Deze kosten zijn als volgt:
$ 425 per persoon als u een hut heeft
$ 475 per persoon als u een suite heeft

De volgende zaken zijn beschikbaar tegen een meerprijs:
Alcohol en andere dranken
Specialiteitenrestaurants
Casino spelen
Spa-diensten
Excursies aan wal
Winkel aankopen

Elke accommodatie heeft een televisie, telefoon, eigen badkamer, douche, wastafel en een föhn. De hutten zijn ontworpen om een comfortabele, ontspannende plek te zijn, waar u kunt uitrusten en nieuwe energie kunt opdoen na een hele dag non-stop activiteiten. De grotere hutten en suites zijn een geweldige plek voor privé-entertainment.

Er zijn 14 soorten accommodaties in 4 hoofdcategorieën.
Suites
Balcony Staterooms
Ocean View Staterooms
Interior Staterooms

Hieronder beginnen we met de duurste accommodaties: de suites. En eindigen met de meest voordelige: de binnen cabines.

 

 

Categorie 1: De Interior Staterooms

Ontspan in alle comfort van onze ruime en goedkope binnenhutten. Vooral als u zeer weinig in uw kamer bent, dan is dit een voordelig alternatief. Breng uw dagen door aan boord bij het zwembad of op ons sportdek en geniet van een rustige privé-tijd. Ook onze binnenhutten hebben een breed scala aan voorzieningen waar u van kunt genieten.

 

1
blisscruise mariner november 2020 interior stateroom

Interior Stateroom (1V, 2V, 3V, 4V & 6V)

Binnenkamer zonder raam. Twee aparte bedden die kunnen converteren naar royal king zithoek met fijne sofa en eigen badkamer.
Oppervlakte Kamer: 15 m²
1V (dek 9 & 10)
2V (dek 9 & 10)
3V (dek 6, 7, 8, 9 & 10)
4V (dek 8, 9, 10 & 11)
6V (dek 3, 6, 7 & 8)

Prijs in dollars: $ 1.100, prijs in euro’s: € 1.036,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

2
blisscruise mariner november 2020 promenade view interior

Promenade View Interior (2T)

Promenade binnenzicht kamers bevinden zich op dek 6, 7 & 8. Een zicht op de royal promenade met gebogen ramen, twee aparte bedden die kunnen worden omgebouwd tot royal king en een eigen badkamer.
Oppervlakte Kamer: 16 m²

Prijs in dollars: $ 1.275, prijs in euro’s: € 1.201,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

Categorie 2: De Ocean View Staterooms

U zult nooit een moment van het adembenemende landschap tijdens uw cruisevakantie missen met een Ocean view stateroom met uitzicht op de oceaan. Breng de dag door met verkennen en geniet van de spectaculaire bezienswaardigheden en fantastische uitzichten vanuit het comfort van uw stateroom.

 

3
blisscruise mariner november 2020 ocean view stateroom

Ocean View Stateroom (1N, 2N, 3N & 8N)

Leuke Zeezicht kamer met twee aparte bedden die kunnen worden omgezet in royal king en uiteraard ook met een eigen badkamer.
Oppervlakte Kamer: 15 m²
1N (dek 2 & 3) – Prijs in dollars: $ 1.325, prijs in euro’s: € 1.248,= * per persoon **
2N (dek 2 & 3) – Prijs in dollars: $ 1.300, prijs in euro’s: € 1.224,= * per persoon **
3N (dek 2 & 3) – Prijs in dollars: $ 1.300, prijs in euro’s: € 1.224,= * per persoon **
8N (dek 2, 3, 6, 7 & 9) – Prijs in dollars: $ 1.300, prijs in euro’s: € 1.224,= * per persoon **
** plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

4
blisscruise spacious ocean view

Spacious Ocean View (1M en 4M)

Ruime zeezicht kamer. Twee aparte bedden die kunnen worden omgezet in royal king, een zithoek met een bank en een badkamer.
Oppervlakte Kamer: 20 m²
1M (Dek 6, 8 & 9)
4M (Dek 6, 7 & 9)

Prijs in dollars: $ 1.375, prijs in euro’s: € 1.295,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

5

blisscruise mariner november 2020 spacious panoramic ocean view

Spacious Panoramic Ocean View (1L)

Ruime panoramisch zeezicht kamers vindt u op dek 12. Royal kingsize bed. Dubbel sofa bed. Eigen badkamer met douche. Ramen vanaf de grond tot aan het plafond.
Oppervlakte Kamer: 18 m²

Prijs in dollars: $ 1.420, prijs in euro’s: € 1.337,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

6
blisscruise mariner november 2020 ultra spacious ocean view

Ultra Spacious Ocean View (1K)

Uiterst ruime zeezicht kamer vindt u op dek 6, 7, 8 en 9. Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd tot royal king, extra stapelbedden in een aparte ruimte, een aparte zithoek met een slaapbank en een eigen badkamer met douche.
Oppervlakte Kamer: 30 m²

Prijs in dollars: $ 1.620, prijs in euro’s: € 1.526,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

Categorie 3: De Balcony Staterooms

Privé-heiligdommen waar u zowel binnen als buiten kunt genieten. Ontspan in de ruime lounge of ga naar buiten om ‘s ochtends van je kop koffie te genieten of bewonder de adembenemende zonsondergangen in de avond met een glas wijn.

 

7
blisscruise mariner november 2020 ocean view with balcony

Ocean View with Balcony (1D, 2D, 3D, 4D, 5D, 6D en 7D)

Zeezicht kamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden die worden omgezet in Royal King, een zithoek, een eigen balkon en een eigen badkamer.
Oppervlakte Kamer: 18 m² Balkon: 4 m²
1D (dek 8)
2D (dek 8)
3D (dek 6 & 7)
4D (dek 6 & 7)
5D (dek 8)
6D (dek 7, 8, 9 & 10)
7D (dek 6 & 7)

Prijs in dollars: $ 1.775, prijs in euro’s: € 1.672,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

8
blisscruise mariner november 2020 spacious ocean view with balcony

Spacious Ocean View with Balcony (1B, 2B, 3B, 4B en 6B)

Ruime zeezicht kamer met balkon Twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd tot royal king, een zithoek, een eigen balkon en een eigen badkamer.
Oppervlakte Kamer: 19 m² Balkon: 4 m²
1B (dek 6, 7 & 9) – Prijs in dollars: $ 1.975, prijs in euro’s: € 1.860,= * per persoon **
2B (dek 6, 7, 8, 9 & 10) – Prijs in dollars: $ 1.825, prijs in euro’s: € 1.719,= * per persoon **
3B (dek 6, 7, 8, 9 & 10) – Prijs in dollars: $ 1.825, prijs in euro’s: € 1.719,= * per persoon **
4B (dek 8, 9 & 10) – Prijs in dollars: $ 1.825, prijs in euro’s: € 1.719,= * per persoon **
6B (dek 6 & 7) – Prijs in dollars: $ 1.795, prijs in euro’s: € 1.690,= * per persoon **
** plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

Categorie 4: De Suites

Suites bieden de meeste ruimte, comfort en luxe. De meeste suites (maar niet allemaal) hebben een eigen balkon en alle kamers zijn standaard goed uitgerust. Sommige suites hebben zelfs een gratis conciërgeservice, inclusief toegang tot een privélounge en persoonlijke service om te helpen bij het maken van reserveringen of andere arrangementen. Suites zijn een geweldige manier om in stijl te reizen en geven u die extra ruimte voor entertainment.

 

9

bliss cruise mariner november 2020 panoramic ocean view suite

Panoramic Ocean View Suite (No Balcony)

Suite met panoramisch zeezicht (zonder balkon). Deze suite bevindt zich op dek 12. Kingsize bed. Gordijngedeelte met stapelbedden. Woongedeelte met slaapbank voor twee personen en zithoek. Anderhalve bad met douche. Panoramische ramen van vloer tot aan het plafond voor een zeer mooi zicht op buiten.
Oppervlakte Kamer: 38 m²

Prijs in dollars: $ 2.875, prijs in euro’s: € 2.707,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

10
bliss cruise mariner november 2020 junior suite

Junior suite (J3 & J4)

Twee eenpersoonsbedden die worden omgezet in royal king, een eigen balkon, een zithoek (sommige met een slaapbank) en een eigen badkamer.
Oppervlakte Kamer: 26 m² Balkon: 4 m²
J3 (dek 6, 7, 9, 10 & 11)
Prijs: $ 3.150 p.p.
J4 (dek 9 & 10)

Prijs in dollars: $ 2.895, prijs in euro’s: € 2.726,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

11
bliss cruise mariner november 2020 grand suite two bedrooms

Grand suite (1 slaapkamers) (GS)

De grand suites met 1 slaapkamer zijn op dek 10. Marmeren toegang. Kamer heeft twee aparte bedden die kunnen worden omgezet in royal king, een eigen balkon, een zithoek en een eigen badkamer met ligbad.
Oppervlakte Kamer: 35 m² Balkon: 8 m²

Prijs in dollars: $ 4.050, prijs in euro’s: € 3.814,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

12
bliss cruise mariner november 2020 grand suite two bedrooms

Grand suite (2 slaapkamers) (GT)

De grand suite met 2 slaapkamers zijn op dek 8 en 9. Twee slaapkamers met royal kingsize bed, een eigen balkon, 2 badkamers en een woonkamer met een slaapbank voor 2 personen.
Oppervlakte Kamer: 51 m² Balkon: 18 m²
Min. Kosten: cabinekosten p.p. (x4) + de extra kosten p.p. (x4)
Prijs in dollars: $ 3.350, prijs in euro’s: € 3.155,= * per persoon (x4) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

13

bliss cruise mariner november 2020 owners suite

Owners Suite (OS)

De owners suite bevindt zich op dek 10. Marmeren ingang met deurbel. Queensize bed, badkamer met ligbad. Aparte woonkamer met een queensize slaapbank.
Oppervlakte Kamer: 47 m2. Balkon: 12 m2.

Prijs in dollars: $ 6.450, prijs in euro’s: € 6.074,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

14
bliss cruise mariner november 2020 royal suite

Royal Suite (RS)

De royal suite bevindt zich op dek 10. Grote entree met deurbel. Slaapkamer met een kingsize bed en een eigen badkamer met ligbad, een eigen balkon met bubbelbad, een woonkamer met een queensize slaapbank en een vleugelpiano.
Oppervlakte Kamer: 117 m2. Balkon: 21 m2

Prijs in dollars: $ 12.050, prijs in euro’s: € 11.348,= * per persoon plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

Uitleg extra kosten

De cabineprijzen geven de basiskosten per persoon weer. Daarnaast worden er extra kosten in rekening gebracht die de havengelden, overheidsbelastingen, document kosten, fooien en beveiligingskosten dekken.
Deze kosten voor de reis met Royal Mariner in november 2020 staan hieronder vermeld.

Voor alle suites bedragen de extra kosten in dollars: $ 475, extra kosten in euro’s: € 447,= * per persoon.
Voor alle staterooms bedragen de extra kosten in dollars $ 425, extra kosten in euro’s: € 400,= * per persoon.

 

Dollar en euro prijs

* De prijzen staat vermeld in dollars en euro’s. Dagelijks wordt de europrijs opnieuw berekend aan de hand van de euro / dollar koers, zoals gehanteerd door de Europees Centrale Bank (de ECB).

Bliss Swingers Cruise November 2020

Deze cruise is helaas al geweest en heb je gemist.

De informatie blijft staan als naslagwerk.