Swingers Cruise

Een swingers cruise is in Nederland en België een nog redelijk onbekend vakantie verschijnsel binnen de lifestyle vakanties. Het fenomeen begint aan populariteit te winnen in Europa, maar is nog niet te vergelijken met de USA, waar dit soort cruisereizen ondertussen een begrip is geworden. Een Caribbean swingers cruise raakt daar altijd razendsnel volgeboekt. Gelukkig worden inmiddels ook steeds vaker swingers cruises binnen Europa georganiseerd. Indien u op swingers cruise wilt gaan, dan zijn er drie grote organisatoren: Bliss, Desire en Temptation.

Bliss Cruise is de grootste van deze drie. Zij hebben een professionele organisatie en veel ervaring met dit evenement. Zo staat er in 2021 een rondvaart met de Oasis op het programma, waar maar liefst 5400 personen aan boord zullen stappen. Bliss Cruise heeft een goede reputatie als aanbieder van dit soort cruises. Er wordt twee keer per jaar een Bliss cruise georganiseerd, meestal in de Caribische Zee. Elk jaar stijgt het aantal Europese swingers aan boord. Bliss kan alleen door couples worden geboekt, echter zij kunnen bij het boeken aangeven dat zij samen met een single komen. Singles kunnen dus niet zelf boeken, maar een beperkt aantal singles kan mee, door samen met een bevriend koppel een room te delen. Dit geldt alleen voor cabines, die geschikt zijn voor meer dan twee personen. Het aantal aanwezige singles is klein.

Desire Cruise organiseert twee keer per jaar een cruise, vaak in Europa. Hun schepen zijn een maatje kleiner dan Bliss, maar hun organisatie is top. Desire cruises zijn 100% couples only.

Temptation cruise is officieel geen swingers cruise. In de praktijk zijn er echter genoeg swingers aan boord te vinden. Ook singles zijn welkom en kunnen hier zelfstandig boeken.
 

De Desire Greek Islands Cruise in september 2022 laat u de fascinerende Griekse eilanden op een geheel eigen wijze ontdekken. Bewonder de prachtige kusten en ontdek de rijke geschiedenis van deze fascinerende eilanden, terwijl u 's avonds onvergetelijke momenten beleeft in een uiterst sensuele sfeer tijdens deze swingers cruise aan boord van dit luxe cruiseschip. De ideale adults-only, couples-only, kleding-optionele swingers vakantie, dus hou onze website in de gaten voor meer informatie. De cruise vindt plaats tussen 17 en 24 september 2022.

Beleef een onvergetelijke kleding-optionele swingers Bliss Cruise vakantie aan boord van de luxe Celebrity Reflection. Vaar mee in het Caraïbisch gebied en geniet aan wal van de prachtige zandstranden op Aruba en Curaçao. Aan boord verblijf je in een luxe cabine en kan je genieten van de vele uitgaansgelegenheden en het leuke entertainment programma. Ook deze cruise vaart onder de ondeugende vlag van Bliss.

De Desire Rio de Janeiro Oud en Nieuw cruise is een cloathing optional, couples only vakantie op zee waarbij je wordt getrakteerd op moderne luxe. Vier de jaarwisseling samen met je nieuwe vrienden aan boord van deze speciale cruise.

Geniet van een nieuwe kleding-optionele (nudisten) Bliss Cruise vakantie in Caraïbisch gebied aan boord van de recentelijk gerenoveerde Celebrity Summit. Heerlijke restaurants, gezellige bars, super entertainment programma, elke avond een thema-avond én tussenstops op Jamaica en de Kaaimaneilanden staan garant voor fantastische herinneringen en een onvergetelijke cruise. Deze swingers cruise is zo populair dat het een jaarlijks terugkomend event is geworden. Boek op tijd!

  • Duur: 7 dagen
  • Vertrek: 14/11/2021
  • Aankomst: 21/11/2021

Een Bliss Cruise is altijd spectaculair, maar deze swingers reis gaat nog specialer worden. Cruiseschip Oasis biedt plek aan maar liefst 5400 swingers en naturisten. Dat wordt flink feesten. Tijdens de cruise worden de havens aangedaan van de mooie eilanden, St. Kitts & Nevis, St. Thomas en Cococay. Dit wordt een droomreis om nooit te vergeten. Wacht niet te lang met boeken, want ook deze reis zal vermoedelijk meer dan een jaar van tevoren, volledig volgeboekt zijn en het aantal kamers waaruit je kan kiezen, neemt nu al af.

Bliss Cruise November 2020 heeft al plaatsgevonden en heb je gemist.

Ook deze Bliss Cruise beloofde een fantastische tocht te worden. Alle ingrediënten voor een geweldige swingers cruise ervaring waren aanwezig. Met een capaciteit van 3400 swingers en super leuke feesten aan boord, zou dit een experience in het Caraïbisch zeegebied worden om nooit te vergeten. Boek snel wat de ervaring leert dat dit soort cruise vakantie reizen voor swingers ver van tevoren zijn volgeboekt.

Beleef een onvergetelijke kleding-optionele Bliss Cruise vakantie aan boord van de recentelijk gerenoveerde Jewel of the Seas. Een uitgebreid scala aan attracties, heerlijke restaurants, gezellige bars, elke avond een thema-avond én de tussenstops aan de kust van Mexico staan garant voor een cruise die naar meer gaat smaken. En om uw cruise-ervaring naar een nog hoger niveau te brengen, staat op deze Cruise de ondeugende Bliss stempel gedrukt.

Deze cruise is geannuleerd vanwege Corona en kan niet worden geboekt.

Deze Temptation cruise 2021 had moeten plaatsvinden tussen 11 en 16 februari 2021. Vertrek vanuit Tampa Florida via Key West naar Costa Maya in Mexico en weer feestend terug naar Tampa. Deze cruise was zowel geschikt voor stellen als voor singles, waarbij een minimum leeftijd gold van 21 jaar.

Deze vijfdaagse Bliss Cruise voert u langs prachtige plekken van de Caraïbische Zee. Behalve dat u een zeer prettig verblijf aan boord zult hebben, staan er ook twee geweldige tussenstops op de Agenda. Dit cruiseschip zal twee tussenstops maken op het privé schiereiland Labadee, waar u de gelegenheid krijgt om van de paradijselijke stranden te genieten samen met uw nieuwe swingers vrienden.