Swingers Cruise

Een swingers cruise is in Nederland en België een nog redelijk onbekend vakantie verschijnsel binnen de lifestyle vakanties. Het fenomeen begint aan populariteit te winnen in Europa, maar is nog niet te vergelijken met de USA, waar dit soort cruisereizen ondertussen een begrip is geworden. Een Caribbean swingers cruise raakt daar altijd razendsnel volgeboekt. Gelukkig worden inmiddels ook steeds vaker swingers cruises binnen Europa georganiseerd. Indien u op swingers cruise wilt gaan, dan zijn er drie grote organisatoren: Bliss, Desire en Temptation.

Bliss Cruise is de grootste van deze drie. Zij hebben een professionele organisatie en veel ervaring met dit evenement. Zo staat er in 2021 een rondvaart met de Oasis op het programma, waar maar liefst 5400 personen aan boord zullen stappen. Bliss Cruise heeft een goede reputatie als aanbieder van dit soort cruises. Er wordt twee keer per jaar een Bliss cruise georganiseerd, meestal in de Caribische Zee. Elk jaar stijgt het aantal Europese swingers aan boord. Bliss kan alleen door couples worden geboekt, echter zij kunnen bij het boeken aangeven dat zij samen met een single komen. Singles kunnen dus niet zelf boeken, maar een beperkt aantal singles kan mee, door samen met een bevriend koppel een room te delen. Dit geldt alleen voor cabines, die geschikt zijn voor meer dan twee personen. Het aantal aanwezige singles is klein.

Desire Cruise organiseert twee keer per jaar een cruise, vaak in Europa. Hun schepen zijn een maatje kleiner dan Bliss, maar hun organisatie is top. Desire cruises zijn 100% couples only.

Temptation cruise is officieel geen swingers cruise. In de praktijk zijn er echter genoeg swingers aan boord te vinden. Ook singles zijn welkom en kunnen hier zelfstandig boeken.
 

Ook deze Bliss Cruise belooft weer een fantastische tocht te worden. Alle ingrediënten voor een geweldige swingers cruise ervaring zijn aanwezig. Met een capaciteit van 3400 swingers en super leuke feesten aan boord, wordt dit een experience in het Caraïbisch zeegebied om nooit te vergeten. Boek snel wat de ervaring leert dat dit soort cruise vakantie reizen voor swingers ver van tevoren zijn volgeboekt.

Vers van de pers is de nieuwste Temptation cruise 2021. Deze zal plaatsvinden tussen 11 en 16 februari 2021, dus houdt deze datum in je agenda vast vrij. Vertrek vanuit Tampa Florida via Key West naar Costa Maya in Mexico en weer feestend terug naar Tampa. Deze cruise is zowel geschikt voor stellen als voor singles, waarbij een minimum leeftijd geldt van 21 jaar. Details volgen snel.

Deze vijfdaagse Bliss Cruise voert u langs prachtige plekken van de Caraïbische Zee. Behalve dat u een zeer prettig verblijf aan boord zult hebben, staan er ook twee geweldige tussenstops op de Agenda. Dit cruiseschip zal zowel bij Ocho Rios op Jamaica en Georgetown op Grand Cayman u de gelegenheid geven van boord te gaan en samen met uw nieuwe swingers vrienden deze prachtige eilanden te bezoeken.

Portugal, de Canarische Eilanden en de rots van Gibraltar bewonderen, terwijl u ook volop kunt feesten en ontspannen. De Desire Lisbon cruise regelt dit allemaal voor u! Het enige wat u hoeft te doen, is genieten. Hou onze website in de gaten voor meer informatie. Een groot aantal cabines is al gereserveerd. De cruise vindt plaats tussen 5 en 13 juni 2021.

Desire Rome Athens Cruise biedt de perfecte combinatie van opwinding, onvergetelijke momenten en fascinerende plekken in een luxueuze omgeving. De ideale adults-only, couples-only kleding-optionele vakantie, dus hou onze website in de gaten voor meer informatie. De cruise vindt plaats tussen 9 en 16 oktober 2021.

Een Bliss Cruise is altijd spectaculair, maar deze swingers reis gaat nog specialer worden. Cruiseschip Oasis biedt plek aan maar liefst 5400 swingers en naturisten. Dat wordt flink feesten. Tijdens de cruise worden de havens aangedaan van de mooie eilanden, St. Kitts & Nevis, St. Thomas en Cococay. Dit wordt een droomreis om nooit te vergeten. Wacht niet te lang met boeken, want ook deze reis zal vermoedelijk meer dan een jaar van tevoren, volledig volgeboekt zijn en het aantal kamers waaruit je kan kiezen, neemt nu al af.

Deze Bliss cruise voert u door de Middellandse Zee en heeft verschillende tussenstops in Spanje en als hoogtepunt een tussenstop in Casablanca Marokko. Een fascinerende route langs plekken waar het heden en verleden bij elkaar komen. Een fantastische reis op zee waar u ontspanning en avontuur naar wens af kunt wisselen.

De Red Carpet Cruise heeft al plaatsgevonden en heb je gemist. De Red Carpet Cruise wordt kenmerkt door sensualiteit, luxe en glamour. Ervaar het rode loper-gevoel in Cannes, bezoek bekende filmlocaties in Villefranche of voel de adrenaline van de circuits in Monaco. De thema avonden en de erotische hotspots aan boord staan garant voor opwinding en plezier. De ruime ontspanningsmogelijkheden en het toegewijde cruisepersoneel zullen ervoor zorgen dat u steeds vol energie van alle indrukken maximaal zult genieten.

De Temptation Caribbean Cruise Februari 2020 heeft al plaatsgevonden en heb je gemist. Deze cruise was niet alleen geschikt voor stellen, ook singles waren welkom aan boord. Deze topless optionele cruise voor personen vanaf 21 jaar en ouder had veel te bieden met uitdagend adult entertainment zowel overdag als 's avonds, zoals de hete thema avonden, de R-Rated Red Room of een ondeugende, nachtelijke poolparty. Deze cruise was een onvergetelijke ervaring.