• Desire Lisbon Ibiza Cruise Mei 2022


Desire Lisbon Ibiza Cruise Mei 2022 Terugblik

  • Duur: 7 dagen

  • Vertrek: 19/05/2022

  • Aankomst: 26/05/2022

Beleef het prachtige Iberische schiereiland aan boord van dit varend boutique hotel. Combineer een bezoek aan het prachtige Iberische schiereiland overdag met de sensuele belevenissen aan boord van dit geweldige cruise schip. Bewonder schitterende plekken en ontspan en geniet van de sexy en ongedwongen sfeer tijdens deze onvergetelijke cruise. De cruise vindt plaats tussen 19 en 26 juni 2022.

Desire Lissabon Ibiza Cruise Mei 2022

Deze cruise is helaas al geweest en heb je gemist.

De informatie op deze pagina blijft staan als naslagwerk.

 

Swingercruise Desire Lissabon Cruise Mei 2022 – Algemene Informatie

Krachtig, mysterieus, wild en vrij. Aan boord van de Desire Lissabon Ibiza Cruise zullen jij en je partner romantiek van een geheel andere orde beleven tijdens deze unieke cruise voor koppels. Vaar met deze cruise mee en beleef op sensuele wijze de pracht van het Iberisch schiereiland

Je vaart aan boord van de Azamara Quest, een boutique hotel op zee waar je alles vindt wat je je wenst voor een ontspannen vakantie en meer. Naast schitterende aanmeerplaatsen biedt deze reis jou en je partner eindeloos veel mogelijkheden om nader tot elkaar te komen door middel van erotische evenementen, erotisch entertainment en een seksueel geladen sfeer die uniek is. Dit aangevuld met het Premium Drankpakket, wereldwijde gastronomie, luxe passagiershutten en wereldklasse voorzieningen, die allemaal bij de reis zijn inbegrepen.

Zodra je het cruise schip hebt betreden in Lissabon, de “Stad van de Zeven Heuvels”, begin je aan de reis van je leven. Het schip zal varen naar Sevilla, het land van flamenco, tapas en fiesta, naar Gibraltar, het fort van de Middellandse Zee, naar Malaga, de levendige hoofdstad van de Costa del Sol, naar Ibiza, beroemd om zijn stranden, nachtleven en muziek en naar het adembenemende Barcelona als eindpunt.

 

Wat is bij de cruise inbegrepen?

In de Desire Lisbon Ibiza Cruise Mei 2022 zit reeds van alles inbegrepen voor een sublieme vakantie waarin u niets te kort komt. De volgende voorzieningen zijn onder meer inbegrepen:

Het Premium Drankpakket
Gastronomisch dineren in vijf van de zeven eetgelegenheden (voor suite gasten zijn alle 7 eetgelegenheden inbegrepen)
Roomservice
Sensuele thema avonden
Sexy pool party’s
Gebruik van de playroom
Gebruik van de Fitness Zaal

 

Reisschema

Let op: bestemmingen kunnen worden aangepast zonder aankondiging. Bijvoorbeeld door weersomstandigheden of andere dwingende redenen. Ook de tijden kunnen veranderen.

Donderdag 19 mei 2022
Vertrek vanuit de haven van Lissabon, Portugal

Vrijdag 20 mei 2022
Seville, Spanje

Zaterdag 21 mei 2022
Sevilla, Spanje

Zondag 22 mei 2022
Gibraltar, Verenigd Koninkrijk

Maandag 23 mei 2022
Malaga, Spanje

Dinsdag 24 mei 2022
Ibiza, Spanje

Woensdag 25 mei 2022
Ibiza, Spanje

Donderdag 26 mei 2022
Barcelona, Spanje (ontschepen)

 

Voor wie is Desire Lisbon Cruise geschikt?

De Desire Lisbon Cruise is geschikt voor swingers, nudisten, naturisten, exhibitionisten en voyeurs. Mensen die van erotische spanning houden, graag willen flirten met andere koppels en/ of seksuele handelingen in het openbaar willen doen of bekijken en / of graag van partner wisselen.

Deze swingers cruise is uitsluitend toegankelijk voor stellen vanaf 21 jaar en ouder. Minderjarigen en singles worden niet toegelaten.

 

Thema avonden

Nog niet bekend op dit moment. Informatie volgt.

 

Ship Facts

Bezetting: 702 (dubbele bezetting)
Netto Tonnage: 30,277
Lengte: 592 voet (180 meter)
Breedte: 84 voet (25 meter)
Dekken: acht
Cruise Snelheid: 18,5 knopen
Gerenoveerd: 2016
Stroom: 110/220 AC
Officieren en bemanning: 408 internationale officieren, bemanning en personeel
Scheepsregistratie: Malta

 

Hotspots

Op de Desire Lisbon Cruise zult u tijd te kort komen en hoeft u zich geen seconde te vervelen. Zie hieronder een greep uit de hotspots aan boord:

Meerdere Bars & Lounges
Meerdere Restaurants
Meerdere Pools
Shops
Spa & Fitness Center

 
 

Accommodaties en prijzen

De prijzen zijn per cabine per verblijf in USD. Aanbetaling vereist bij boeking. Betalingsplan is beschikbaar. We raden het afsluiten van een (cruise)reisverzekering sterk aan.

Let op: er worden nog extra kosten berekend die bovenop de prijs komen voor uw cabine of suites, die de havengelden, overheidsbelastingen, basisgelden, administratiekosten en beveiligingskosten dekken. Deze kosten zijn als volgt:
$ 350 per persoon als u een stateroom heeft
$ 400 per persoon als u een suite heeft

 

1  

Club World Owner’s Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting, ruime woonkamer met een aparte hoofdslaapkamer, hoofdslaapkamer met King Size bed en 40″ flatscreen-tv, 55″ flatscreen-tv in de woonkamer, marmeren masterbad met bad en douche, kleedkamer met make-up tafel en voldoende kastruimte, kamerhoge glazen schuifdeuren in de woonkamer en slaapkamer, ruime veranda(21,7 m²), koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn

Suite: 52 m² Veranda: 21,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabine prijs: $ 30.266, prijs in euro’s: € 28.502,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

2  

Club Ocean Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting, ruime woonkamer met aparte hoofdslaapkamer, hoofdslaapkamer met King Size bed en een 40″ flatscreen-tv, 55″ flatscreen-tv in de woonkamer, marmeren masterbad met bad en douche, kleedkamer met make-up tafel en voldoende kastruimte, kamerhoge glazen schuifdeuren in de woonkamer en slaapkamer, ruime veranda (21,7 m²), koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn.

Stateroom: Suite: 40,9 – 46,5 m². Veranda: 21,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabine prijs: $ 27.893, prijs in euro’s: € 26.267,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

3  

Club Spa Suite

De nieuwste suites aan boord van dit schip met een elegant, organisch decor. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen. Een ruim bad en aparte regendouche. Comfortabele zithoek met 55” flatscreen-tv. In-room spa muziek. Glazen schuifdeuren van vloer tot plafond. Veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn.

Stateroom: 33,17 m²
Veranda: 4,92 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 18.084, prijs in euro’s: € 17.030,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

4  

Club Continent Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen. Ruime en comfortabele zithoek met 55” flatscreen televisie. Ruime badkamer met douche. Sommige cabines hebben ook een bad. Kamerhoge glazen schuifdeuren, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Suite: 24,7 m² Veranda: 5,6 m²
Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $10.595, prijs in euro’s: € 9.977,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

5  

Club Veranda Plus Stateroom

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, comfortabele zithoek met 40” flatscreen-tv, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger

Stateroom: 16,3 m² Veranda: 3,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs:$ 9.029, prijs in euro’s: € 8.503,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

6  

Club Veranda Stateroom

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, comfortabele zithoek met 40” flatscreen-tv, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Stateroom: 16,3 m² Veranda: 3,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 8.035, prijs in euro’s: € 7.567,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

7  

Club Oceanview Stateroom

Volledig gerenoveerd en met een frisse, eigentijdse inrichting. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, sommige cabines hebben een slaapbank, een 40-inch flatscreen-tv, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Cabines 6004, 6005, 7006, 7007: 15,8 m² met groot, rond venster
Cabines 6030, 6032, 6033, 6034,6035, 6036, 6037, 6038, 6039, 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6046, 6047, 6049: 13,3 m² met belemmerd uitzicht
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 7.329, prijs in euro’s: € 6.902,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

8  

Club Interior Cabine

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, 40 inch flatscreen televisie, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis, haardroger.

Cabine: 14,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.
Cabineprijs: $ 6.025, prijs in euro’s: € 5.674,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

 

Uitleg extra kosten

Naast de cabineprijzen worden er per persoon extra kosten in rekening gebracht die de havengelden, overheidsbelastingen, document kosten, fooien en beveiligingskosten dekken. Deze kosten bedragen voor deze reis:

Voor alle staterooms bedragen de extra kosten in dollars $ 350, extra kosten in euro’s: € 330,= * per persoon.
Voor alle suites bedragen de extra kosten in dollars: $ 400, extra kosten in euro’s: € 377,= * per persoon.

 

Dollar en euro prijs

* De prijzen staat vermeld in dollars en euro’s. Dagelijks wordt de europrijs opnieuw berekend aan de hand van de euro / dollar koers, zoals gehanteerd door de Europees Centrale Bank (de ECB).

Deze cruise is helaas al geweest en heb je gemist.

De informatie op deze pagina blijft staan als naslagwerk.