• Desire Greek Islands Cruise September 2022


Desire Greek Islands Cruise September 2022 terugblik

  • Duur: 7 dagen

  • Vertrek: 17/09/2022

  • Aankomst: 24/09/2022

De Desire Greek Islands Cruise in september 2022 laat u de fascinerende Griekse eilanden op een geheel eigen wijze ontdekken. Bewonder de prachtige kusten en ontdek de rijke geschiedenis van deze fascinerende eilanden, terwijl u ‘s avonds onvergetelijke momenten beleeft in een uiterst sensuele sfeer tijdens deze swingers cruise aan boord van dit luxe cruiseschip. De ideale adults-only, couples-only, kleding-optionele swingers vakantie, dus hou onze website in de gaten voor meer informatie. De cruise vindt plaats tussen 17 en 24 september 2022.

Desire Greek Islands Cruise September 2022

Deze cruise is helaas al geweest en heb je gemist.

De informatie op deze pagina blijft staan als naslagwerk.

 

Swingers cruise Desire Greek Islands Cruise September 2022 – Informatie

De erotische Desire Greek Islands cruise brengt u langs zonovergoten Griekse eilanden met prachtige kustlijnen, witgekalkte huizen, oude cultuur, overheerlijke gerechten, helder zeewater en spectaculaire zonsondergangen. Het schip vertrekt vanuit de haven van Athene en maakt maar liefst 5 tussenstops op Santorini, Rhodos, Patmos, Mykonos en in de Turkse Kusadasi. Elke plaats heeft een eigen charme, geschiedenis en identiteit. Wat ze met elkaar gemeen hebben is de zon, zee en strand ervaring voor een ultiem vakantiegevoel.

Gedurende 8 dagen is deze luxe cruiseschip een toneel voor zinderend plezier en het dagelijkse programma nodigt u uit om uit je comfortzone te stappen. Geniet bij het zwembad waar kleding optioneel is, van de erotische playroom, van de workshops die gegeven worden door professionals, van uitdagende zwembadfeesten en van de verleidelijke thema-avonden.

Voor een unieke cruise ervaring kunnen gasten genieten van een luxueus dienstenpakket van wereldklasse inclusief Premium Drankpakket, voortreffelijke culinaire opties en verfijnde cabines. De befaamde bemanning staat klaar om u van dienst te zijn. Welkom aan boord!

 

Wat is bij de cruise inbegrepen?

In de Desire Greek Islands Cruise September 2022 zit reeds van alles inbegrepen voor een sublieme vakantie waarin u niets te kort komt. De volgende voorzieningen zijn onder meer inbegrepen:

Het Premium Drankpakket
Gastronomisch dineren in vijf van de zeven eetgelegenheden (voor suite gasten zijn alle 7 eetgelegenheden inbegrepen)
Roomservice
Sensuele thema-avonden
Sexy pool party’s
Gebruik van de playroom
Gebruik van de Fitness Zaal

 

Reisschema

Let op: bestemmingen kunnen worden aangepast zonder aankondiging. Bijvoorbeeld door weersomstandigheden of andere dwingende redenen. Ook de tijden kunnen veranderen.

Zaterdag 17 september 2022
Vertrek vanuit de haven van Athene (Piraeus), Griekenland

Zondag 18 september 2022
Santorini, Griekenland

Maandag 19 september 2022
Rhodos, Griekenland

Dinsdag 20 september 2022
Kusadasi, Turkije

Woensdag 21 september 2022
Patmos, Griekenland

Donderdag 22 september 2022
Mykonos, Griekenland

Vrijdag 23 september 2022
Op zee

Zaterdag 24 september 2022
Athene, Griekenland (ontschepen)

 

Voor wie is de Desire Greek Islands Cruise geschikt?

De Greek Islands Cruise is geschikt voor swingers, nudisten, naturisten, exhibitionisten en voyeurs. Mensen die van erotische spanning houden, graag willen flirten met andere koppels en/ of seksuele handelingen in het openbaar willen kunnen ondernemen of bekijken en / of graag van partner wisselen.

Deze swingers cruise is uitsluitend toegankelijk voor stellen vanaf 21 jaar en ouder. Minderjarigen en singles worden niet toegelaten.

 

Thema avonden

Nog niet bekend op dit moment. Informatie volgt.

 

Ship Facts

Bezetting: 690 (dubbele bezetting)
Netto Tonnage: 30,277
Lengte: 592 voet (180 meter)
Breedte: 84 voet (25 meter)
Dekken: acht
Cruise Snelheid: 18,5 knopen
Gerenoveerd: 2016
Stroom: 110/220 AC
Officieren en bemanning: 408 internationale officieren, bemanning en personeel
Scheepsregistratie: Malta

 

Hotspots

Op de Desire Greek Islands Cruise komt u tijd te kort en hoeft u zich geen seconde te vervelen. Hieronder een greep uit de hotspots aan boord:

Meerdere Bars & Lounges, waaronder de Cabaret Lounge en de Sport Bar Spirits
Meerdere Restaurants
Meerdere Pools
Shops
Spa & Fitness Center
Een Haar en Beauty Salon

 
 

Accommodaties en prijzen

De prijzen zijn per cabine per verblijf in USD. Aanbetaling vereist bij boeking. Betalingsplan is beschikbaar. We raden het afsluiten van een (cruise)reisverzekering sterk aan.

Let op: er worden extra kosten berekend die bovenop de prijs komen voor uw cabine of suite, die de havengelden, overheidsbelastingen, administratiekosten en beveiligingskosten dekken. Deze kosten bedragen als volgt:
$ 350 per persoon als u een stateroom heeft
$ 400 per persoon als u een suite heeft

 

1  

Club World Owner’s Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting, ruime woonkamer, aparte hoofdslaapkamer met kingsize bed en 40″ flatscreen-tv, 55″ flatscreen-tv in de woonkamer, marmeren masterbad met bad en douche, kleedkamer met make-up tafel en voldoende kastruimte, kamerhoge glazen schuifdeuren in de woonkamer en slaapkamer, ruime veranda (21,7 m²), koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn

Suite: 52 m² Veranda: 21,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabine prijs: $ 30.266, prijs in euro’s: € 28.502,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

2  

Club Ocean Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting, ruime woonkamer, aparte hoofdslaapkamer met kingsize bed en een 40″ flatscreen-tv, 55″ flatscreen-tv in de woonkamer, marmeren masterbad met bad en douche, kleedkamer met make-up tafel en voldoende kastruimte, kamerhoge glazen schuifdeuren in de woonkamer en slaapkamer, ruime veranda (21,7 m²), koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn.

Stateroom: Suite: 40,9 – 46,5 m². Veranda: 21,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabine prijs: $ 27.893, prijs in euro’s: € 26.267,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

3  

Club Spa Suite

De nieuwste suites aan boord van dit schip zijn elegant ingericht en beschikken over een veranda. Twee bedden die samen tot een queensize bed omgevormd kunnen worden, ruim bad en aparte regendouche, comfortabele zithoek met 55” flatscreen-tv. In-room spa muziek, glazen schuifdeuren van vloer tot plafond, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn.

Stateroom: 33,17 m²
Veranda: 4,92 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 18.084, prijs in euro’s: € 17.030,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

4  

Club Continent Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen. Ruime en comfortabele zithoek met 55” flatscreen televisie. Ruime badkamer met douche. Sommige cabines hebben ook een bad. Kamerhoge glazen schuifdeuren, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, handdroger.

Suite: 24,7 m² Veranda: 5,6 m²
Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 10.595, prijs in euro’s: € 9.977,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

5  

Club Veranda Plus Stateroom

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, comfortabele zithoek met 40” flatscreen-tv, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger

Stateroom: 16,3 m² Veranda: 3,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs:$ 9.029, prijs in euro’s: € 8.503,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

6  

Club Veranda Stateroom

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, comfortabele zithoek met 40” flatscreen-tv, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Stateroom: 16,3 m² Veranda: 3,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 8.035, prijs in euro’s: € 7.567,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

7  

Club Oceanview Stateroom

Volledig gerenoveerd en met een frisse, eigentijdse inrichting. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, sommige cabines hebben een slaapbank, een 40-inch flatscreen-tv, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Cabines 6004, 6005, 7006, 7007: 15,8 m² met groot, rond venster
Cabines 6030, 6032, 6033, 6034,6035, 6036, 6037, 6038, 6039, 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6046, 6047, 6049: 13,3 m² met belemmerd uitzicht
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 7.329, prijs in euro’s: € 6.902,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

* Alle cabines van Club Oceanview categorie 08 hebben een belemmerd uitzicht. Hoewel de cabines van categorie 08 Club Oceanview een belemmerd uitzicht hebben, hebben deze cabines hun uitstekende merites. Elke cabine heeft een raam met daglicht. U zult deze cabines comfortabel en uitnodigend vinden met alle voorzieningen van een Club Interior Stateroom.

 

8  

Club Interior Cabine

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, 40 inch flatscreen televisie, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis, haardroger.

Cabine: 14,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.
Cabineprijs: $ 6.025, prijs in euro’s: € 5.674,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

 

Uitleg extra kosten

Naast de cabineprijzen worden er per persoon extra kosten in rekening gebracht die de havengelden, overheidsbelastingen, administratiekosten en beveiligingskosten dekken. Deze kosten bedragen als volgt:

Voor alle staterooms bedragen de extra kosten in dollars $ 350, extra kosten in euro’s: € 330,= * per persoon.
Voor alle suites bedragen de extra kosten in dollars: $ 400, extra kosten in euro’s: € 377,= * per persoon.

 

Dollar en euro prijs

* De prijzen staat vermeld in dollars en euro’s. Dagelijks wordt de europrijs opnieuw berekend aan de hand van de euro / dollar koers, zoals gehanteerd door de Europees Centrale Bank (de ECB).

Desire Greek Islands Cruise September 2022

Deze cruise is helaas al geweest en heb je gemist.

De informatie op deze pagina blijft staan als naslagwerk.