• desire athens rome cruise cruise


Desire Rome Cruise Oktober 2021 geannuleerd

  • Duur: 7 dagen

  • Vertrek: 09/10/2021

  • Aankomst: 16/10/2021

Desire Rome Athens Cruise biedt de perfecte combinatie van opwinding, onvergetelijke momenten en fascinerende plekken in een luxueuze omgeving. De ideale adults-only, couples-only kleding-optionele vakantie, dus hou onze website in de gaten voor meer informatie. De cruise vindt plaats tussen 9 en 16 oktober 2021.

Rome Athens Cruise Oktober 2021

Deze cruise is helaas geannuleerd vanwege Corona beperkingen

De informatie hieronder blijft staan als naslagwerk.

Let op deze cruise kan NIET meer worden geboekt


 

 

Swingercruise Desire Rome Athens Cruise Oktober 2021 – Algemene Informatie

Elk stel kent een moment dat men gewoon naar meer verlangt, naar iets dat men nog nooit eerder heeft gedaan of meegemaakt. Stap aan boord van de Desire Rome – Athene Cruise en zeil in oktober 2021 mee op een fascinerende, kleding-optionele, all-inclusive reis vol erotisch avontuur. Ontdek op zee uw diepste verlangens en ga op een erotisch avontuur vol sensuele ervaringen.

Op zee is de Desire Cruise schip dè plek om er te zijn. Laat je meevoeren door de sexy ambiance, maak nieuwe swingersvrienden en geniet van alle activiteiten en evenementen aan boord. Aan waal krijg je de kans om de mooiste plekken te verkennen. En wanneer je weer aan relaxen toe bent, dan kun je aan boord in de spa ontspannen, winkelen of nieuwe vrienden maken in de bars en cafés. Geniet ervan, er is altijd iets te beleven aan boord van deze Desire Cruise.

Romeinse en Griekse goden en godinnen zijn door de eeuwen heen in verband gebracht met liefde, lust, passie, sensualiteit en seksualiteit. De Desire Rome – Athene Cruise nodigt jou en je partner uit om dezelfde magnetische energie te beleven, je diepste verlangens te vervullen en het vuur opnieuw aan te steken.

Deze geweldige cruise voor stellen biedt gasten de mogelijkheid om een high-end, sensuele ervaring te beleven in een luxueuze en ongeremde omgeving, waar jij en je partner service van topkwaliteit genieten en adembenemende aanloophavens bezoeken. Voor jullie gemak is het Premium Drankpakket inbegrepen.

 

Wat is bij de cruise inbegrepen?

In de Desire Rome Athens Cruise Oktober 2021 zijn uitgebreide voorzieningen bij de prijs inbegrepen voor een sublieme vakantie waarin u niets te kort komt.

Inbegrepen voorzieningen:

Gastronomisch dineren in vier van de zes eetgelegenheden (voor suite gasten zijn alle 6 eetgelegenheden inbegrepen)
Roomservice
Het Premium Drankpakket
Pittige thema-avonden
Workshops voor paren
De flamboyante zwembadfeesten
Custom shows & optredens

 

Reisschema

Let op: bestemmingen kunnen worden aangepast zonder aankondiging. Bijvoorbeeld door weersomstandigheden of andere dwingende redenen. Ook de tijden kunnen veranderen.

Zaterdag 9 oktober 2021
Vertrek vanuit de haven van Rome, Italië.

Zondag 10 oktober 2021
Sorrento, Italië

Maandag11 oktober 2021
Siracusa, Sicilië

Dinsdag 12 oktober 2021
Op zee

Woensdag 13 oktober 2021
Santorini, Griekenland

Donderdag 14 oktober 2021
Kusadasi (Efeze), Turkije

Vrijdag 15 oktober 2021
Mikonos, Griekenland

Zaterdag 16 oktober 2021
Athene (Piraeus), Griekenland

 

Voor wie is de Desire Rome Athens Cruise geschikt?

De Rome Athens Cruise is geschikt voor swingers, nudisten, naturisten, exhibitionisten en voyeurs. Mensen die van erotische spanning houden, graag willen flirten met andere koppels en/ of seksuele handelingen in het openbaar willen kunnen ondernemen of bekijken en / of graag van partner wisselen.

Deze swingers cruise is uitsluitend toegankelijk voor stellen vanaf 21 jaar en ouder. Minderjarigen en singles worden niet toegelaten.

 

Thema avonden

Nog niet bekend op dit moment. Informatie volgt.

 

Ship Facts

Bezetting: 690 (dubbele bezetting)
Netto Tonnage: 30,277
Lengte: 592 voet (180 meter)
Breedte: 84 voet (25 meter)
Dekken: acht
Cruise Snelheid: 18,5 knopen
Gerenoveerd: 2016
Stroom: 110/220 AC
Officieren en bemanning: 408 internationale officieren, bemanning en personeel
Scheepsregistratie: Malta

 

Hotspots

Op de Desire Rome Athens Cruise komt u tijd te kort en hoeft u zich geen seconde te vervelen. Zie hieronder een greep uit de hotspots aan boord:

Meerdere Bars & Lounges, waaronder de Cabaret Lounge en de Sport Bar Spirits
Meerdere Restaurants
Meerdere Pools
Shops
Spa & Fitness Center
Een bibliotheek

 
 

Accommodaties en prijzen

De prijzen zijn per cabine per verblijf in USD. Aanbetaling vereist bij boeking. Betalingsplan is beschikbaar. We raden het afsluiten van een (cruise)reisverzekering sterk aan.

Let op: er worden extra kosten berekend die bovenop de prijs komen voor uw cabine of suites, die de havengelden, overheidsbelastingen, basisgelden, administratiekosten en beveiligingskosten dekken. Deze kosten zijn als volgt:
$ 350 per persoon als u een stateroom heeft
$ 400 per persoon als u een suite heeft

 

1  

Club World Owner’s Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting, ruime woonkamer, aparte hoofdslaapkamer met kingsize bed en 40″ flatscreen-tv, 55″ flatscreen-tv in de woonkamer, marmeren masterbad met bad en douche, kleedkamer met make-up tafel en voldoende kastruimte, kamerhoge glazen schuifdeuren in de woonkamer en slaapkamer, ruime veranda (21,7 m²), koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn

Suite: 52 m² Veranda: 21,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabine prijs: $ 29.789, prijs in euro’s: € 28.053,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

2  

Club Ocean Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting, ruime woonkamer, aparte hoofdslaapkamer met kingsize bed en een 40″ flatscreen-tv, 55″ flatscreen-tv in de woonkamer, marmeren masterbad met bad en douche, kleedkamer met make-up tafel en voldoende kastruimte, kamerhoge glazen schuifdeuren in de woonkamer en slaapkamer, ruime veranda (21,7 m²), koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn.

Stateroom: Suite: 40,9 – 46,5 m². Veranda: 21,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabine prijs: $ 28.867, prijs in euro’s: € 27.184,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

3  

Club Spa Suite

De nieuwste suites aan boord van dit schip met een elegant, organisch decor beschikken over een veranda. Twee bedden die samen tot een queensize bed omgevormd kunnen worden, ruim bad en aparte regendouche, comfortabele zithoek met 55” flatscreen-tv. In-room spa muziek, glazen schuifdeuren van vloer tot plafond, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, föhn.

Stateroom: 33,17 m²
Veranda: 4,92 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 16.943, prijs in euro’s: € 15.955,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

4  

Club Continent Suite

Volledig gerenoveerd met een elegante, eigentijdse inrichting. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen. Ruime en comfortabele zithoek met 55” flatscreen televisie. Ruime badkamer met douche. Sommige cabines hebben ook een bad. Kamerhoge glazen schuifdeuren, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, handdroger.

Suite: 24,7 m² Veranda: 5,6 m²
Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 9.816, prijs in euro’s: € 9.244,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

5  

Club Veranda Plus Stateroom

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, comfortabele zithoek met 40” flatscreen-tv, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger

Stateroom: 16,3 m² Veranda: 3,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs:$ 9.416, prijs in euro’s: € 8.867,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

6  

Club Veranda Stateroom

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, comfortabele zithoek met 40” flatscreen-tv, veranda, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn en voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Stateroom: 16,3 m² Veranda: 3,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 8.930, prijs in euro’s: € 8.409,= * per cabine plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

7  

Club Oceanview Stateroom

Volledig gerenoveerd en met een frisse, eigentijdse inrichting. Twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, sommige cabines hebben een slaapbank, een 40-inch flatscreen-tv, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis op de kamer, haardroger.

Staterooms 6004, 6005, 7006, 7007: 15,8 m² met groot, rond venster
Staterooms 6030, 6032, 6033, 6034,6035, 6036, 6037, 6038, 6039, 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6046, 6047, 6049: 13,3 m² met belemmerd uitzicht
* Alle afmetingen zijn bij benadering.

Cabineprijs: $ 5.800, prijs in euro’s: € 5.462,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

* Alle cabines van Club Oceanview categorie 08 hebben een belemmerd uitzicht. Hoewel de cabines van categorie 08 Club Oceanview een belemmerd uitzicht hebben, hebben deze cabines hun uitstekende merites. Elke cabine heeft een raam met daglicht. U zult deze cabines comfortabel en uitnodigend vinden met alle voorzieningen van een Club Interior Stateroom.

 

8  

Club Interior Cabine

Volledig gerenoveerd met een frisse, eigentijdse inrichting, twee bedden die samen een Queen Size bed kunnen vormen, 40 inch flatscreen televisie, koelkast met minibar, airco met thermostaat, telefoon met directe buitenlijn met voicemail, bureau, kluis, haardroger.

Cabine: 14,7 m²
* Alle afmetingen zijn bij benadering.
Cabineprijs: $ 5.330, prijs in euro’s: € 5.019,= * (per cabine) plus de extra kosten (zie onderaan de pagina)

 

 

 

Uitleg extra kosten

Naast de cabineprijzen worden er per persoon extra kosten in rekening gebracht die de havengelden, overheidsbelastingen, document kosten, fooien en beveiligingskosten dekken. Deze kosten bedragen voor deze reis:

Voor alle staterooms bedragen de extra kosten in dollars $ 350, extra kosten in euro’s: € 330,= * per persoon.
Voor alle suites bedragen de extra kosten in dollars: $ 400, extra kosten in euro’s: € 377,= * per persoon.

 

Dollar en euro prijs

* De prijzen staat vermeld in dollars en euro’s. Dagelijks wordt de europrijs opnieuw berekend aan de hand van de euro / dollar koers, zoals gehanteerd door de Europees Centrale Bank (de ECB).

Let op deze cruise kan NIET meer worden geboekt

Rome Athens Cruise Oktober 2021

Deze cruise is helaas geannuleerd vanwege Corona beperkingen

De informatie hier blijft staan als naslagwerk.

Let op deze cruise kan NIET meer worden geboekt