Red Carpet Cruise boeken (Mei 2020)

 
 
 

Desire Red Carpet Cruise Boekingspagina

Op de pagina over de Red Carpet Cruise heeft u kennis kunnen maken met deze swingers cruise voor koppels.
 

Hulp bij het boeken

Boekingsinformatie en hulp bij het boeken
Er zijn 2 manieren om de Red Carpet Cruise te boeken:
A) Per telefoon op 073 8885962
Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00.
Zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.
Wij raden u echter aan om methode B te gebruiken, dan kunt u dit volledig zelf doen.
 
B) Online zelf boeken met behulp van ons interactieve boekingssysteem
Hoe online te boeken?
1. Selecteer de gewenste cruise: Red Carpet Cruise.
2. Selecteer nu eerst een deck.
3. Pas nadat u een deck heeft gekozen, kunt u een cabine kiezen.
Wacht 1 seconde nadat u een deck heeft gekozen en klik dan op cabin.
Als u op cabin klikt (na die ene seconde wachten) en er zijn geen cabines zichtbaar, dan is dat betreffende deck volgeboekt. Selecteert u in dat geval een ander deck, wacht opnieuw 1 seconde en klik opnieuw op cabin, net zolang tot u een deck vindt met beschikbare cabines.
5. Vul een promocode in. Er zijn op dit moment geen promocodes actief. Wilt u op de hoogte gehouden van promo codes voor de Desire Red Carpet Cruise 2020, andere cruises, swingers vakanties of naturisten vakanties, meld u dan aan voor de nieuwsbrief voor een volledig overzicht van promo codes.
6. Klik de knop Book Now!
7. U komt vervolgens op een pagina waar u een boeking kunt maken.
8. Mocht u een cabin vinden, die naar uw wens is, dan kunt u daarna uw gegevens invullen. De vluchtgegevens invullen is niet verplicht en alleen relevant, indien u gebruik wilt maken van de airport transfers.
 
Houd creditcardinformatie bij de hand om een aanbetaling te doen en uw kamer vast te leggen. Indien u geen creditcard heeft of wilt gebruiken, dan kunt u ook paypal gebruiken. Heeft u geen van beide dan kunt u telefonisch boeken.
 
De prijzen staan vermeld in dollars. Gemiddeld genomen ligt de europrijs zo’n 10 tot 12% lager, dit is afhankelijk van de koers op het moment van de betaling.
 
Zorg er ook voor dat u de paspoortnamen en geboortedata voor alle gasten heeft. Let op dat u de namen en geboortedata exact vastlegt of doorgeeft, zoals staat geschreven in uw paspoort. Indien dit niet klopt moet dit later worden aangepast en de kosten hiervan zijn zeer hoog. Daarnaast kan het tot grote problemen leiden bij uw vertrek en de douanes van de verschillende landen.
 
Let op dat u hier alleen de Red Carpet Cruise boekt en geen vlucht of vervoer naar Nice. Dit kan eventueel ook maar gaat niet automatisch,
Komt u er niet uit bel 073 8885962 voor meer informatie of om telefonisch te reserveren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00. Op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.

loading…

 
Let op selecteer hierboven eerst een deck. Pas nadat u een deck heeft gekozen, kunt u een cabine kiezen. Wacht 1 seconde nadat u een deck heeft gekozen en klik dan op cabin. Als u op cabin klikt (na die ene seconde wachten) en er zijn geen cabines zichtbaar, dan is dat betreffende deck volgeboekt. Selecteert u in dat geval een ander deck, wacht opnieuw 1 seconde en klik opnieuw op cabin, net zolang tot u een deck vindt met beschikbare cabines. Komt u er niet uit, bel 073 8885962.

Red Carpet Cruise Pool BarOp deze foto ziet u de pool bar die bij het zwembad behoort. Een kleding optionele zone waar naakt recreatie is toegestaan. Het zwembad staat bekend om zijn hete poolparties.

 
Desire Red Carpet Cruise Cafe
Op bovenstaande foto ziet u één van de vele uitgaansgelegenheden aan boord van de Desire Red Carpet Cruise. we hadden u liever een foto getoond van de erotische Siganture Playroom of van de Private Jacuzzi Lounge, maar wat daar gebeurt laten we aan uw fantasie over.

 
Desire Red Carpet Cruise Therapy Pool
Aan boord van de Red Carpet Cruise zijn er meerdere mogelijkheden te genieten van het water. Behalve de pool (party) area en de Private Jacuzzi Lounge, is er ook de Therapy Pool, welke op bovenstaande foto zichtbaar is.