Desire Pearl Resort boeken

 
 
 

Desire Riviera Maya PEARL Resort Boekingspagina

Op de pagina over het Desire Pearl Resort heeft u kennis kunnen maken met dit swingers friendly en clothing optional hotel. Op deze pagina staat veel informatie ook over de verschillende typen kamers. Heeft u dit nog niet gelezen, dan raden wij u aan dit eerst te doen middels bovenstaande link.
 

Hulp bij het boeken

Boekingsinformatie en hulp bij het boeken
Er zijn 2 manieren om het Desire PEARL Resort te boeken:
A) Per telefoon op 073 8885962
Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00.
Zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.
Wij raden u echter aan om methode B te gebruiken, dan heeft u alles zelf in de hand.
 
B) Online zelf boeken met behulp van ons interactieve boekingssysteem
Hoe online te boeken?
1. Selecteer het gewenste hotel, in dit geval gaat het om het onderste, het Desire Riviera Maya Pearl Resort.
2. Kies een datum van aankomst
3. Selecteer het aantal nachten dat u daar wilt verblijven
4. Het aantal adults. Het aantal personen is altijd twee voor dit hotel
5. Vul een promocode in. Op dit moment is er geen promocode beschikbaar. Mocht deze er wel zijn en u vergeet deze in te vullen, dan kunt u dat alsnog op de vervolgpagina’s doen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van promocodes, abonneer u dan voor onze nieuwsbrief of bel ons.
6. Klik de knop iBook Now!
7. U komt vervolgens op een pagina waar u met uw selectie de nog beschikbare kamers kunt zien. Aangezien dit een zeer populaire bestemming is voor naturisten, swingers en erotiek liefhebbers, zullen waarschijnlijk niet alle kamers meer beschikbaar zijn voor uw periode. Mocht u geen enkele kamer meer vinden voor de betreffende periode, speel dan met de check-in datum en het aantal nachten of bel ons.
8. Mocht u een kamer vinden, dan kunt u daarna uw gegevens invullen. De vluchtgegevens invullen is niet verplicht en alleen relevant, indien u gebruik wilt maken van de airport transfers.
 
Houd creditcardinformatie bij de hand om een aanbetaling te doen en uw kamer vast te leggen. Indien u geen creditcard heeft of wilt gebruiken, dan kunt u ook paypal gebruiken. Heeft u geen van beide dan kunt u telefonisch boeken.
 
De prijzen staan vermeld in dollars. Gemiddeld genomen ligt de europrijs zo’n 10% lager, dit is afhankelijk van de koers op het moment van de betaling.
 
Zorg er ook voor dat u de paspoortnamen en geboortedata voor alle gasten heeft. Let op dat u de namen en geboortedata exact vastlegt of doorgeeft, zoals staat geschreven in uw paspoort. Indien dit niet klopt, moet dit later worden aangepast en de kosten hiervan zijn zeer hoog. Daarnaast kan het tot grote problemen leiden bij uw vertrek en de douanes van de verschillende landen.
 
Let op dat u hier alleen het Desire Pearl Resort boekt en geen vlucht. Indien u op zeer korte termijn naar het Desire Riviera Maya Pearl Resort wilt, dan raden wij u aan u ervan te verzekeren dat er een vlucht beschikbaar is, die overeenstemt met uw verblijf in het resort.
Komt u er niet uit bel 073 8885962 voor meer informatie of om telefonisch te reserveren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00. Op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.

loading…

 

Desire Pearl Resort Zwembad
Hierboven ziet u een gedeelte van het enorme zwembad in het Desire Pearl Resort, waarin u ook kunt basketballen en volleyballen. Eigenlijk zijn het twee aparte zwembaden, waarvan één is verwarmd en één niet. Er is genoeg ruimte eromheen voor veel bedden. Naakt is geen probleem in en rond het zwembad, net als op de meeste plekken in het hotel en op het strand.

 
Desire Pearl Resort Restaurant Pearl
Op bovenstaande foto ziet u restaurant Pearl. Dit is één van de drie restaurants in het Desire Pearl Resort. Het ziet er fantastisch mooi uit en het eten is verrukkelijk. Het is een avant-garde restaurant, waar unieke mediterrane fusiongerechten worden geserveerd tussen 18:00 en 22:00. Vanaf 23:00 tot 05:00 in de ochtend, kunt u hier ook terecht voor late night snacks.
 
Desire Pearl Resort Jacuzzi Lounge
Een gedeelte van de Jacuzzi Area uit het Desire Pearl Resort. Het jacuzzi gedeelte hier is nog groter en mooier dan van het originele Desire resort. In de Jacuzzi Lounge Area mag u naakt zijn. Op deze locatie is het ook geen enkel probleem, als u seks wilt hebben met uw partner of met iemand anders.