Desire Resort boeken

 
 
 

Desire Riviera Maya Resort Boekingspagina

Op de pagina over het Desire Resort heeft u kennis kunnen maken met dit swingers friendly en clothing optional hotel. Op deze pagina staat veel informatie, inclusief over alle verschillende kamertypes. Heeft u dit nog niet gelezen, dan raden wij u aan dit eerst te doen, middels bovenstaande link.
 

Hulp bij het boeken

Boekingsinformatie en hulp bij het boeken
Er zijn 2 manieren om het Desire Resort te boeken:
A) Per telefoon op 073 8885962
Maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00.
Zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.
Wij raden u echter aan om methode B te gebruiken, dan heeft u alles zelf in de hand.
 
B) Online zelf boeken met behulp van ons interactieve boekingssysteem
Hoe online te boeken?
1. Selecteer het gewenste hotel, in dit geval gaat het om de bovenste, het Desire Riviera Maya resort.
2. Kies een datum van aankomst
3. Selecteer het aantal nachten dat u daar wilt verblijven
4. Het aantal adults. Het aantal personen is altijd twee voor dit hotel
5. Vul een promocode in. Op dit moment is er geen promocode beschikbaar. Mocht deze er wel zijn, maar u vergeet deze in te vullen, dan kunt u dat alsnog op de vervolgpagina’s invullen. Wilt u op de hoogte worden gehouden van promocodes, abonneer u dan voor onze nieuwsbrief of bel ons.
6. Klik de knop iBook Now!
7. U komt vervolgens op een pagina waar u met uw selectie de nog beschikbare kamers kunt zien. Aangezien dit een zeer populaire bestemming is voor naturisten, swingers en erotiek liefhebbers, zullen waarschijnlijk niet alle kamers meer beschikbaar zijn voor uw periode. Mocht u geen enkele kamer meer vinden voor de betreffende periode, speel dan met de check-in datum en het aantal nachten of bel ons.
8. Mocht u een kamer vinden, kunt u daarna uw gegevens invullen. De vluchtgegevens invullen is niet verplicht en alleen relevant indien u gebruik wilt maken van de airport transfers.
 
Houd creditcardinformatie bij de hand om een aanbetaling te doen en uw kamer vast te leggen. Indien u geen creditcard heeft of wilt gebruiken, dan kunt u ook paypal gebruiken. Heeft u geen van beide dan kunt u telefonisch boeken.
 
De prijzen staan vermeld in dollars. Gemiddeld genomen ligt de europrijs zo’n 10% lager, dit is afhankelijk van de koers op het moment van de betaling.
 
Zorg er ook voor dat u de paspoortnamen en geboortedata voor alle gasten heeft. Let op dat u de namen en geboortedata exact vastlegt of doorgeeft, zoals staat geschreven in uw paspoort. Indien dit niet klopt moet dit later worden aangepast en de kosten hiervan zijn zeer hoog. Daarnaast kan het tot grote problemen leiden bij uw vertrek en de douanes van de verschillende landen.
 
Let op dat u hier alleen het Desire Resort boekt en geen vlucht. Indien u op zeer korte termijn naar Desire Riviera Maya Resort wilt, dan raden wij u aan u ervan te verzekeren dat er een vlucht beschikbaar is, die overeenstemt met uw verblijf in dit hotel.
Komt u er niet uit bel 073 8885962 voor meer informatie of om telefonisch te reserveren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 22:00. Op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 14:00.

loading…

 

Desire Resort Zwembad
Hierboven vind u een foto van het verwarmde zwembad in het Desire Resort. Dit zwembad. is kleding-optioneel. Hier kunt u naakt zwemmen, zonnen en recreëren. Dit geldt ook voor de vele tientallen bedjes die om het zwembad heen staan, het aangrenzende strand en voor verreweg het grootste deel van het resort.
 
Desire Resort Disco Club
Op bovenstaande foto ziet u een deel van de club / disco van het Desire Resort. Voor de disco geldt, dat hier wel kleding gedragen moet worden. Uw outfit mag wel zeer uitdagend en erotisch van aard zijn. In de disco/ nachtclub vindt ’s avonds vanaf 22:00 op elke avond van de week een verschillende themafeest plaats. In de Sin Club (playroom) die hieraan grenst, is naakt wel toegestaan.
 
desire resort jacuzzi lounge
Een foto van een deel van de Jacuzzi Area, die u kunt bereiken door twee trappen te beklimmen, want deze jacuzzi ligt op het dak. In deze omgeving mag u naakt zijn en er wordt ook veel aan publieke seks gedaan. Het vaak enige personeelslid dat van Desire Resort aanwezig is, is de barman of barvrouw. Deze zal niet ingrijpen, want in dit deel is het gewoon toegestaan en menig stel maakt gebruik van deze mogelijkheid. Direct aangrenzend ziet u de Caraïbische Zee en het naaktstrand.