Wegens de Corona problematiek die momenteel wereldwijd speelt, raden we u op dit moment af om een swingers of naturistenvakantie te boeken voor de maanden mei en juni.

De kans dat de vakantie, vanwege alle internationale reisbeperkingen, mogelijke verplichte quarantaine regels in het land van aankomst voor toeristen, lockdowns of gesloten grenzen niet door kan gaan in de maanden mei en juni, is ons inziens heel groot.

En zelfs als de vakantie wel door zou kunnen gaan, dan kunt u zich afvragen of het verstandig is om op vakantie te gaan. Het team van Erotravel.nl wil uiteraard graag reizen verkopen, maar de gezondheid van onze klanten is veel belangrijker. Wij zijn van mening dat de gezondheidsrisico’s op dit moment te groot zijn. Zeker bij die reizen waar swingen centraal staat. Swingen en het bewaren van een afstand van 1,5 m gaan immers niet samen. 

Een game changer zou kunnen zijn, als het virus onverwacht uitdooft, er een goede behandeling of medicijn op de markt komt, of als er op grote schaal een vaccin beschikbaar komt, maar dat laatste zal naar alle waarschijnlijkheid niet snel plaatsvinden.

Hopelijk is de situatie in juli of augustus verbeterd. Ondertussen blijven wij wel gewoon bereikbaar voor vragen en verzoeken. Onze emailbox staat dag en nacht open en onze telefonische bereikbaarheid blijft zoals u van ons gewend bent.

We houden u op de hoogte en we hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren en dat ook blijven.

Het team van Erotravel.nl