In 2020 beheerste het corona-virus onze wereld, zoals wij die kenden. Omdat wij erg aan de veiligheid en de gezondheid van onze klanten hechten, hebben we in 2020 iedereen die ons belde of mailde geadviseerd om even een jaartje geen swingers vakantie te boeken. Ook hebben wij om die reden weinig tot geen updates uitgevoerd op de site.

Gelukkig gloort er inmiddels heel veel licht aan de horizon mede dankzij de vaccins die binnenkort op de markt komen. Daarnaast hebben afgelopen maanden veel kennis opgeleverd over dit virus, over hoe het overgedragen kan worden en hoe besmetting zoveel mogelijk voorkomen kan worden.

Corona maatregelen swingers resorts en swingers cruises

Zowel cruisemaatschappijen als resorts en alle andere soorten aanbieders van accommodaties hebben afgelopen maanden erg hard gewerkt aan nieuwe protocollen om de gezondheid van hun gasten te beschermen. Daarbij hebben ze gebruik gemaakt van de nieuwe inzichten en in veel gevallen hebben ze samenwerkingsverbanden tot stand gebracht met vooraanstaande artsen en experts. Sommige rederijen draaien inmiddels al proef cruises om de implementatie van de hernieuwde protocollen in de praktijk te controleren.

Swingen op 1,5 meter afstand is dat mogelijk ?

Tijdens het swingen kan en wil je uiteraard geen 1,5 meter afstand houden, maar als jullie je naast het swingen wel zo goed mogelijk aan de regels houden, is de kans wel een heel stuk kleiner dat jullie besmet raken en anderen kunnen besmetten en dat geldt omgekeerd ook voor de mensen waarmee jullie swingen. Als zij zich netjes aan de regels houden dan is de kans dat zij besmet raken ook klein en wie niet besmet is kan ook geen anderen besmetten.

Vaccin en de verwachtingen voor 2021

Zeer hoopvol zijn ook de vele vaccins die op dit moment worden ontwikkeld en al uit ontwikkeld zijn. De verwachting is dat in 2021 een groot deel van de mensheid zal worden gevaccineerd tegen corona. Voor de mensen die al een vaccin hebben gehad, lijkt het voor 95% zeker dat ze veilig zijn.

De mensen die nog geen vaccin hebben ontvangen lopen meer risico maar wel steeds minder. Het prettige is namelijk dat ook voor de mensen die het vaccin (nog) niet hebben ontvangen, de kans op besmetting elke dag kleiner zal worden. Het aantal gevaccineerde mensen wordt in 2021 namelijk elke dag groter. Niet alleen in Nederland vinden op grote schaal vaccinaties plaats, maar ook in vele andere landen op alle continenten.

Hierdoor kan het virus steeds minder mensen besmetten waardoor de kans op besmetting per dag minder wordt. Uiteindelijk is de verwachting dat het virus nauwelijks tot geen kans meer maakt om te blijven bestaan (hiermee laten we eventuele mutaties buiten beschouwing, maar daar zullen de vaccins dan ook weer op worden aangepast).

Al met al zijn wij bijzonder optimistisch over 2021 en nu wij in de feestelijke decembermaand zitten, durven we weer van vakantie te dromen. We kunnen niet wachten tot we volgend jaar opnieuw van vakantie(s) kunnen genieten en we zijn zeker niet de enigen als we naar het aantal telefoontjes en mailtjes kijken, die wij dagelijks ontvangen.

De verwachting is dan ook dat alle vakanties dit jaar nog sneller uitverkocht zullen raken dan in andere jaren, omdat niemand nog een jaar wil overslaan. We adviseren daarom niet te lang te wachten met boeken. Wij zijn er in ieder geval weer helemaal klaar voor om uw boekingen voor naturistische vakantie en swingers vakanties te mogen verwelkomen.

Verder blijven wij de ontwikkelingen per vakantie-accommodatie en vakantiebestemming op de voet volgen en zullen jullie indien nodig op de hoogte houden.

Openingstijden feestdagen

Onze openingstijden rondom de feestdagen zijn zoals u die van ons gewend bent, met uitzondering van:

25 -12 gehele dag gesloten
31-12 bereikbaar tussen 10:00 en 16:00
01-01 gehele dag gesloten

Voor alle overige dagen geldt:
Ma-Vr 10:00-22:00
Za-Zo 10:00-14:00

Wij wensen iedereen een prettige en bijzondere december maand en wij hopen iedereen weer volledig van dienst te kunnen zijn in 2021.