Nu het einde van jaar in zicht is, kijken we terug en denken we na over onze hoop en verwachtingen voor 2022.

Ook afgelopen jaar hebben cruisemaatschappijen, swinger resorts en aanbieders van erotische accommodaties in nauwe samenwerking met expertteams de veiligheidsprotocollen verfijnd om de gezondheid van hun gasten verder te beschermen. Daarnaast hebben de meest gebruikte vaccins een hoge efficiency getoond en is de helft van de wereldbevolking gevaccineerd. In de westerse wereld ligt het percentage zelfs een stuk hoger.  Mede hierdoor heeft vorige maand na een lange pauze weer een zeer geslaagde swingers cruise plaats gevonden.


Op 14 november is Oasis of the Seas uitgevaren onder de vlag van Bliss Cruise met ruim 4.000 swingers aan boord. De adult cruise is een grote hit geworden en een onvergetelijke ervaring voor de meevarende gasten. De Meets & Greets waren een groot succes, de playroom heeft een record aan actie gezien en de thema nights hebben de nachten extra pit gegeven.
Heb je spijt dat je deze cruise gemist hebt? De volgende cruise is zeer dichtbij. Op 14 februari vertrekt de Celebrity Summit vanuit Miami richting de Bahamas en Haïti en op 3 april vertrekt Jewel of the Sea onder de vlag van Bliss Cruise vanuit Miami richting Cozumel, Mexico. Ook worden er het komende jaar weer een hoop spannende reizen door ons toegevoegd.


Ook voor de komende adult vakanties worden veiligheidsmaatregelen getroffen zodat jullie maximaal en zo zorgeloos mogelijk van schitterende swingers vakanties en geweldige swingers cruises kunnen genieten. Zo worden bij de cruises vaak een 100% vaccinatiegraad en een test voorafgaand aan het vertrek verplicht gesteld. Check regelmatig de cruise up-dates, omdat de reisvoorwaarden op basis van nieuwe inzichten weer kunnen veranderen.

Na twee zware jaren die hun stempel op ons allemaal gedrukt hebben, kijken wij met goede hoop en hoge verwachtingen naar het komend jaar. Zelf verwachten wij niet dat de omikron variant heel veel roet in het eten gaat gooien. Steeds meer onderzoeken wijzen er op dat deze variant wat milder lijkt en bovendien zullen binnen enkele maanden de vaccinaties hierop zijn aangepast, zodat ook tegen deze variant een acceptabele bescherming mogelijk is. Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een fantastisch 2022. We kijken er naar uit om jullie opnieuw van dienst te kunnen zijn in het nieuwe jaar!

Groetjes van het Erotravel Team.