• Hedonism Resort Swingers Vakantie

Hedonism Resort

Het Hedonism II Resort Jamaica is binnen de lifestyle scene, één van de bekendste hotels ter wereld. Tevens behoort dit in de categorie swingers vakantie tot één van de langst bestaande hotels, want in 1976 was het al mogelijk hier je kamer te boeken.

Van alle resorts / hotels in het Caribisch gebied is dit de plek, waar je de meeste actie kunt verwachten. Niet alleen stellen hebben plezier, ook singles zijn hier welkom.

Hedonism II Resort

 

Hedonism Jamaica Resort – Algemene Informatie

Het Hedonism II Resort ligt verspreid op een terrein van ca. 9 ha en heeft de status van een legende in de swingers en lifestyle wereld. Eén van de redenen daarvoor is, dat men op weinig plekken in de wereld zoveel vrijheid kan beleven als hier.

Iedereen is het er mee eens, de open geest en de sfeer van het resort zijn uniek. Daarnaast beschikt het resort over een groot aantal voorzieningen, zoals 3 zwembaden, meerdere jacuzzi’s, een waterglijbaan, tennisbanen, een fitnesscentrum, wellness, de Kamasutra Palace en niet te vergeten de beruchte Romping Shop Playroom.

Ook het activiteitenprogramma is erg uitgebreid evenals het evenementenprogramma, dat met aandacht voor detail wordt opgesteld en waarin het sensuele concept van het resort meegenomen wordt. Het resultaat is een unieke sfeer, relaxt en tegelijkertijd erotisch beladen. Het percentage terugkerende gasten is dan ook erg hoog. Gasten hebben zowel een naaktstrand als een textielstrand tot hun beschikking. Afgelopen jaren is het resort bezig geweest met renoveren en de resultaten zijn zeer goed zichtbaar.

 

Gratis faciliteiten en diensten

Naast de voorzieningen, die bij de kamers en suites horen, biedt het Hedonism II Resort meerdere voorzieningen aan om uw vakantie onvergetelijk te maken:

Gourmet Dining 20 uur/dag
4 Restaurants, 2 Grills
Premium Liquor in alle 5 bars
WiFi
2 Zwembaden
4 Jacuzzi’s
Waterval Duiktank
Waterval lagune
Games en Activiteiten
Tennisbanen (‘s nachts verlicht)
Shows, Night Club, Theme Parties & Entertainment
Toegang tot de Romping Shop Playroom (voor stellen en single vrouwen)
Fitnesscentrum
Live Singalong Piano Bar
Espresso Bar
Sauna
Scuba Diving (voor gecertificeerde duikers: PADI, NAUI, SSI, YMCA, BSAC, CMAS)
Glass Bottom Boat Rides
Snorkeling, Sailing, Kayaking
Destinations Wedding (m.u.v. kosten voor de predikant, overheids- en administratieve kosten, bij een verblijf vanaf 14 dagen)
VIP aankomst service voor de gasten met Premium Hot Tub Suites (deze gasten worden door een vertegenwoordiger van het resort opgewacht en hoeven niet in de rij te staan bij de douane)

 

Faciliteiten en diensten tegen betaling

Naast de uitgebreide voorzieningen, die het Hedonism II Resort gratis aan zijn gasten biedt, is er ook een aantal voorzieningen die u tegen betaling ter beschikking staat:

Luchthavenshuttle (50 USD/pp, vertrek en aankomst)
“Love & Passion” private candlelight dinner (prijzen tussen 155 USD en 175 USD per dinner)
Catamaran Cruise (55 USD pp)
Scuba Diving Cursus incl. PADI-certificaat (350 USD)
Introductiecursus scuba diving (70 USD)
Winkeltjes
Uitgebreide wellness voorzieningen
Excursies

 

Evenementen 2020

Wanneer het om een evenement van Hedonism II gaat, kunt u zich gereed maken voor maximaal plezier. Elk evenement is ontworpen om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. De evenementen worden gekenmerkt door sensualiteit en verleiding.

7 februari 2020 – 15 februari 2020: Valentine’s Week Intimacy Retreat
De Intimacy Oasis is een training voor koppels met als doel opnieuw verbinding te maken op een dieper, eerlijker en authentiek niveau. De training wordt verzorgd door dr. Nancy.

9 mei 2020 – 16 mei 2020: Goddes Week With Tantric Hearts
Ontwaak, inspireer en vier de godin in u tijdens de Goddess Week in het Hedonism II Resort. Dagelijkse workshops door Tantra experts Kim en Brad Walker.

30 mei 2020 – 6 juni 2020: Whipping Up Your Kink
Verken uw opwindende kinky kant in de workshops, die geleid worden door een psycholoog, een gediplomeerde sekstherapeut en een professionele Dominatrix. .

6 juni 2020 – 13 juni 2020: Tantra Week with Tantric Hearts
Ervaar de zinderende en sensuele Tantrische kunst middels de dagelijkse workshops gegeven door de internationale Tantra-experts, Kim en Brad Walker.

7 juni 2020 – 14 juni 2020: Men And Women At Large
De mannen en vrouwen zullen concurreren in badmode, avondkleding en in een sprankelende talentensectie om de 2020 Men & Women At Large-titel. De week is voorzien van leuke competities zoals Battle of The Sexes Beach Olympics, sexy thema-avondfeesten, diner op het strand, dagelijkse fotoshoots en nog veel meer.

11 juli 2020 – 18 juli 2020: Tantra Week With Tantric Hearts
Ervaar de zinderende en sensuele Tantrische kunst middels de dagelijkse workshops gegeven door de internationale Tantra-experts, Kim en Brad Walker.

8 augustus 2020 – 15 augustus 2020: Tantra Week with Tantric Hearts
Ervaar de zinderende en sensuele Tantrische kunst middels de dagelijkse workshops gegeven door de internationale Tantra-experts, Kim en Brad Walker.

22 augustus 2020 – 30 augustus 2020:
Welkom op het 4e jaarlijkse KandiLand-feest met dit jaar als thema ‘Brazilian Wonderland’. Streef uw plezier na tijdens heerlijke nachtelijke themafeesten en leuke dagactiviteiten.

25 augustus 2020 – 30 augustus 2020: “Sambapalooza” Carnival
Een decadent feestavontuur waar Brazilië de stijl van Bollywood & Soca Hedo Carnival ontmoet. Laat uw passies los tijdens 6 nachten van sexy themafeesten, dansworkshops, bikiniwedstrijden en meer.

7 september 2020 – 14 september 2020: Wellness Retreat 2020
Doe mee met een week van wellness workshops met gastinstructeurs om beter in contact te komen met uzelf, terwijl u fit wordt en een nieuw level van spiritualiteit, sensualiteit en lichamelijkheid verkent.

9 september 2020 – 14 september 2020: Jerkfest Cook-off 2020
Ga mee op een foodies-reis met overheerlijke kooklessen en demo’s van de bekroonde Hedonism Chef’s. Daarna wordt u op proef gesteld in de ultieme live JerkFest Cook-Off competitie.

 

Uitleg naam Hedonism II Resort

Het Hedonism II Resort bestaat al sinds 1976 en was dan ook het eerste resort op Jamaica waar men naakt mocht zonnen. Het resort startte onder de naam Negril Beach Village, maar “Hedonism” was een terugkerend begrip in de communicatie. Twintig jaar later werd het resort geleidelijk overgenomen door een ander bedrijf wat ook feitelijk het startpunt werd van het concept zoals wij het vandaag kennen. Ook de naam werd veranderd in Hedonism II Resort.

 

Voor wie is Hedonism Resort geschikt

Het Hedonism II Resort is bij uitstek geschikt voor swingers.
Het resort wordt hoog gewaardeerd door zowel stellen als single gasten.
Het resort is uitsluitend toegankelijk voor mensen van 18 jaar en ouder.

 

All inclusive formule

Het Hedonism II Resort is all-inclusive. Alle maaltijden, drankjes, voorzieningen, activiteiten en entertainment (met kleine uitzonderingen) zijn bij de prijs inbegrepen. Officieel worden fooien niet toegestaan, maar desondanks is het personeel er erg blij mee.

 

Thema avonden in het Hedonism II Resort

Elke dag van de week kent een thema avond, waarop u zich leuk kunt verkleden en u zich in een andere dimensie vrij, sexy en flirty kunt voelen.

Maandag: Jamaica Night
De kernkleuren voor dit party zijn zwart, groen en goud.

Dinsdag: Bare As You Dare Glow Pool Party
Dans onder de sterren en zet de nacht in vuur en vlam in uw meest schitterende outfit.

Woensdag: Fetish Night Leather & Lingerie
Eén van de populairste thema avonden. Draag uw meest sexy leder, lingerie of welke fetisj outfit dan ook en leeft u uit.

Donderdag: Toga & Foam Party
Ook een zeer populaire thema avond in Hedonism II. Geniet van uw diner in uw sexy toga, geeft u zich op voor deelname aan de talenten show en begeeft u zich naar de discotheek na de Toga Parade & Contest voor de schuim party om 23.00 uur. Dress code: zwemoutfit of toga

Vrijdag: Rockstar
Uw kans om van uw rockstar status te genieten op deze avond, die garant staat voor erg veel plezier.

Zaterdag: Sexy Sports Night
Vertoon uw sexy teamgeest voor uw favoriete sport.

Zondag: Hedonistic School Girl
Trek uw schooluniform aan en verbreek alle etiquetteregels. Of gaat u als docent de regels juist handhaven? Kijk uit als u een nerd bent, sommige schooldames kunnen gemeen zijn.

 

Scuba Diving

Geniet van nieuwe diepten van opwinding bij Hedonism II. Alleen bij het Hedonism II Resort kunt u gratis duiken onder voorwaarde dat u over een duikcertificaat beschikt. Geaccepteerde certificaten zijn: PADI, NAUI, SSI, YMCA, BSA en CMAS.
Het team van PADI-gecertificeerde experts zorgt voor een onvergetelijke duikervaring. Zelfs als u nog nooit eerder hebt gedoken, kunt u een inleidend duikprogramma volgen en de schoonheid van de onderwaterwereld ervaren met de beste instructeurs en hoogwaardig apparatuur.

De inleidende Discover Scuba Diving-cursus kost $ 70 en vindt plaats op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
De cursussen voor het behalen van uw PADI-certificaat worden dagelijks aangeboden en kosten: SCUBA Diver $ 250, Open Water $ 350, Advance Open Water $ 250, Rescue Diver $ 500.

 

 

Accommodaties in het Hedonism Resort Jamaica

Het Hedonism II Resort kent diverse accommodaties. De afgelopen jaren is het resort onder nieuwe management gekomen en er is fors geïnvesteerd om de kamers op te knappen, hetgeen goed zichtbaar is.