2023 belooft een goed jaar te worden voor liefhebbers van swingers vakanties. Zoals het er op dit moment (december 2022) naar uitziet, lijkt Corona niet langer veel invloed te gaan hebben op het boeken van vakanties.

De Corona maatregelen, voor zover nog aanwezig, worden steeds losser en ook bij swingers cruises worden langzamerhand steeds minder eisen gesteld aan de mensen die aan boord komen. Check vooraf nog wel altijd wat op dat moment de eisen zijn, want nog niet bij alle swingercruises zijn alle maatregelen van tafel. Daarnaast blijven deze maatregelen aan verandering onderhevig.

In ieder geval is wel heel duidelijk dat de algemene trend en verwachtingen voor 2023 zeer positief te noemen zijn. En eigenlijk gold dat ook al voor de tweede helft van 2022, waar steeds meer mogelijk was op het gebied van swingers vakanties en cruises ten opzichte van het jaar ervoor.

De afgelopen maanden hebben wij dan ook nieuwe swingers cruises toegevoegd op Erotravel voor het jaar 2023 en 2024 en de komende maanden zullen er ook nog meer volgen. Ook hebben wij nieuwe vakantie bestemmingen toegevoegd.

 

Nieuwe swingers vakantie bestemmingen

Hieronder volgt een aantal voorbeelden van nieuwe swingers bestemmingen die wij recentelijk hebben toegevoegd op onze website.

 

Temptation Grand Miches Resort

In de Dominicaanse Republiek is in het laatste kwartaal van 2022 het gloednieuwe Temptation Grand Miches Resort geopend. Dit hotel is van dezelfde eigenaar als het Desire Resort en het Desire Pearl Resort én het Temptation Cancun Resort.

Temptation Grand Miches Resort is uitsluitend voor stellen bestemd en u zult begrijpen dat hier veel swingers-koppels op af komen.

 

Temptation Miches Resort

Eveneens in de Dominicaanse Republiek is in het laatste kwartaal van 2022 het gloednieuwe Temptation Miches Resort open gegaan. Dit hotel, wat qua naamgeving heel veel lijkt op het hotel genoemd in de vorige paragraaf, is ook weer van dezelfde eigenaar, maar wijkt qua concept en doelgroep wat af.

In dit hotel mogen namelijk behalve stellen ook singles komen. Het is de verwachting dat dit net als het Temptation Cancun Resort een party hotel wordt voor stellen die op zoek zijn naar singles en singles die willen feesten met stellen.
Beide nieuwe hotels zijn kwalitatief hoogwaardige hotels en de boekingen stromen binnen, net als de gemelde positieve ervaringen met beide hotels.

 

Nieuwe swingercruises 2023 en 2024

Nieuwe swinger cruises die de afgelopen maanden aan onze website zijn toegevoegd zijn onder andere:

Desire Greek Islands Cruise in augustus 2023
Bliss Cruise Cozumel Mexico in november 2023
Desire Franse Riviera Cruise in mei 2024
Desire Cruise Griekenland Turkije september 2024

Stuk voor stuk fantastische swingers cruises voor mensen die van erotische spanning en feesten houden tijdens hun vakantie. Binnenkort volgen meer nieuwe swingers cruises en vakanties want ook in 2023 zullen deze weer continue worden toegevoegd.

 

Openingstijden

Onze openingstijden tijdens de feestdagen zijn:
25 Dec: gesloten
26 Dec: gesloten
27-30 Dec: geopend tussen 10:00 en 22:00
31 Dec: geopend tussen 10:00 en 14:00
01 Jan: gesloten
Vanaf 2 januari gelden weer onze normale openingstijden.

Tot slot willen we al ons klanten en bezoekers hele fijne feestdagen toewensen en uiteraard een swingend 2023.

Het Erotravel Team